Acasa Top SecretServicii secrete Șeful Direcției Informații Militare a fost trecut în rezervă

Șeful Direcției Informații Militare a fost trecut în rezervă

scris de D.S.S.
1911 afisari

Președintele Klaus Iohannis a semnat Decretul privind trecerea în rezervă a general-locotenent – cu trei stele Sima Marian, șeful Direcției de Informații Militare din Ministerul Apărării Naționale – la data de 26 iunie 2022.

În prezent, Direcția de Informații Militare asigură prin instituția atașaților apărării reprezentarea diplomatică a structurilor MApN în relația cu alte state.

DIM este autoritate națională în capabilitățile SIGINT și autoritate operațională națională a sistemelor de culegere și exploatare a informațiilor despre câmpul de luptă (NATO BICES).

Medalia de Onoare a Forțelor pentru Operații Speciale ale Statelor Unite ale Americii” conferită generalului-maior Marian Sima, șeful Direcției Informații Militare, de către comandantul Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale al SUA (US SOCOM), generalul Raymond Thomas

DIM a fost prezentă cu forțe și capabilități de informații sub egida ONU, NATO, UE  în teatrele de operații din Balcani și Afganistan.

3 comentarii

neacsum 22-06-2022 - 23:53

Ochi albastri.

Raspunde
Stefan 23-06-2022 - 03:29

Este firesc ca inainte de un posibil conflict Statului sa I se amputeze organele Vitale.Asa este cand o tara nu se conduce dupa referendumuri Ghinion!

Raspunde
Constantinescu Valentin-Ionut 23-06-2022 - 20:57

cica hapau marian general trei stele dgia era transmisionistul lui vasile milea in decembrie 1989,adica era la cabinetul acestuia cand asta a primit donatie niste plumb in ficatel sau rinichi,a,si mai e ceva,generalii nu sunt inarmati,adica pistolul cu care s-a tras era al ordonantei sau aghiotantului,pai ce ar mai fi de spus,a fost dus la elias si acolo a fost mierlit definitiv.SA SE STIE CA SE STIE.

Raspunde

Parerea ta

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult