Acasa Top SecretServicii secrete Șeful Direcției Informații Militare a fost trecut în rezervă

Șeful Direcției Informații Militare a fost trecut în rezervă

scris de D.S.S.
2.802 Afisari

Președintele Klaus Iohannis a semnat Decretul privind trecerea în rezervă a general-locotenent – cu trei stele Sima Marian, șeful Direcției de Informații Militare din Ministerul Apărării Naționale – la data de 26 iunie 2022.

În prezent, Direcția de Informații Militare asigură prin instituția atașaților apărării reprezentarea diplomatică a structurilor MApN în relația cu alte state.

DIM este autoritate națională în capabilitățile SIGINT și autoritate operațională națională a sistemelor de culegere și exploatare a informațiilor despre câmpul de luptă (NATO BICES).

Medalia de Onoare a Forțelor pentru Operații Speciale ale Statelor Unite ale Americii” conferită generalului-maior Marian Sima, șeful Direcției Informații Militare, de către comandantul Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale al SUA (US SOCOM), generalul Raymond Thomas

DIM a fost prezentă cu forțe și capabilități de informații sub egida ONU, NATO, UE  în teatrele de operații din Balcani și Afganistan.

3 comentarii

neacsum 22-06-2022 - 23:53

Ochi albastri.

Stefan 23-06-2022 - 03:29

Este firesc ca inainte de un posibil conflict Statului sa I se amputeze organele Vitale.Asa este cand o tara nu se conduce dupa referendumuri Ghinion!

Constantinescu Valentin-Ionut 23-06-2022 - 20:57

cica hapau marian general trei stele dgia era transmisionistul lui vasile milea in decembrie 1989,adica era la cabinetul acestuia cand asta a primit donatie niste plumb in ficatel sau rinichi,a,si mai e ceva,generalii nu sunt inarmati,adica pistolul cu care s-a tras era al ordonantei sau aghiotantului,pai ce ar mai fi de spus,a fost dus la elias si acolo a fost mierlit definitiv.SA SE STIE CA SE STIE.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS