Acasa Top SecretServicii secrete Șeful STS ar distruge „tot mediul electronic al aleşilor”

Șeful STS ar distruge „tot mediul electronic al aleşilor”

scris de A.P.
5 afisari

Șeful Serviciilor de Telecomunicații Speciale / STS ar distruge „tot mediul electronic al aleşilor”. Declarația controversată a fost făcută de Marian Opriș cu prilejul unui seminar pe teme de securitate informatică, organizat de grupul UTI.

Șeful STS ar distruge tot mediul electronic al "aleşilor".

Șeful STS le-a pus gând rău aleșilor.

„De-abia aştept într-o zi un proces, nu de criminalitate, că toţi ne-am repezit către criminalitate. Sigur, e cel mai lejer pentru noi să îi agăţăm pe cei care se comportă alfel decât dictează regulile sociale, care nici măcar nu sunt foarte limpezi. Nu avem un set de reguli de comportament în această lume a internetului. Nu. Vorbeşte pe la colţuri unul, altul… De ce? Fiindcă în primul rând, cei care ne reprezintă n-au conştientizat ei..”, a spus Opriş.

„Eu, dacă aş avea o putere din asta perversă sau mi-aţi asigura un mandat de imunitate, primul lucru – aş distruge tot mediul electronic tuturor aleşilor noştri. Simplu ca bună ziua. În fiecare zi îl deranjezi. Şi îi demonstrez cât de util este să fii sigur”, a adăugat Opriş.

Acesta a povestit că la un sondaj în Suedia, când oamenii au fost întrebaţi a cui e sarcina ca ei să fie siguri de internet şi internetul să fie sigur, 90% au răspuns că asta e problema statului.

„Statul nu poate fi absolvit de problema asta. Nu poate fi absolvit de răspunderea asta”, a mai spus Opriş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult