Acasa Top SecretServicii secrete Serviciile secrete ale Armatei şi-au făcut bilanţul pe 2014

Serviciile secrete ale Armatei şi-au făcut bilanţul pe 2014

scris de D.S.S.
39 afisari

Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, a participat miercuri, 11 februarie, la autoevaluarea activității Direcției Generale de Informații (DGIA) a Apărării pe anul 2014.

Bilant  la DGIA foto mapn.ro

Bilant la DGIA
foto mapn.ro

În opinia ministrului apărării, Direcția Generală de Informații a Apărării este o instituție esențială în arhitectura structurilor care asigură securitatea națională.

‘Importanța activității de informații pentru apărare a fost evidențiată în mod deosebit odată cu admiterea Românei în NATO, în cadrul colaborării alături de parteneri externi pentru îndeplinirea sarcinilor specifice, precum și pe timpul participării militarilor structurii evaluate la misiuni internaționale’.

Ministrul Mircea Dușa a mulțumit conducerii și personalului direcției pentru eforturile depuse, mai ales în actualul context de securitate determinat de conflictele de la granița de Est a NATO și UE, asigurându-i de sprijin în îndeplinirea misiunilor și a obiectivelor stabilite pentru anul în curs.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult