Acasa rss 1asig Site-ul Kremlinului, atacat cibernetic

Site-ul Kremlinului, atacat cibernetic

scris de S. P.
2 afisari

Site-ul oficial al preşedinţiei ruse, www.kremlin.ru, funcţionează vineri cu întreruperi din cauza unor atacuri cibernetice de tip DDoS.

Atac cibernetic asupra site-ului Kremlinului

Atac cibernetic asupra site-ului Kremlinului

Experţii au luat măsuri pentru a restabili activitatea paginii web, a declarat serviciul de presă al Kremlinului, citat de agenţia de presă Ria Novosti, scrie Agerpres.

Un atac puternic este în curs de desfăşurare. Din cauza faptului că acesta continuă, sunt posibile întreruperi în funcţionarea site-ului. Se iau toate măsurile pentru organizarea unei activităţi normale a resursei internet, pentru ca site-ul să fie disponibil’, a menţionat Serviciul de presă al Kremlinului, indicând că şi alte instituţii ale statului rus au fost supuse unor atacuri cibernetice.

Printre acestea se numără site-ul Băncii Centrale a Federaţiei Ruse, care nu a funcţionat vineri începând cu ora 10:00, timp de o oră. Experţii în securitate cibernetică iau toate măsurile necesare pentru a remedia problema, relevă RIA Novosti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult