Acasa rss 1asig Snowden a cerut în mod oficial azil în Brazilia

Snowden a cerut în mod oficial azil în Brazilia

scris de D.S.S.
6 afisari

Fostul consultant al Agenţiei americane pentru Securitate Naţională (NSA) Edward Snowden, în prezent refugiat în Rusia, afirmă că a transmis o cerere oficială de azil în Brazilia, într-un interviu pentru postul brazilian de televiziune Globo, difuzat duminică seara.

Snowden vrea azil in Brazilia.

„Dreptul meu de azil aici, (în Rusia), se încheie la sfârşitul lui august. Dacă Brazilia îmi oferă (azilul), vor fi bucuros să-l accept (…), m-ar plăcea mult să trăiesc în Brazilia”, a declarat Snowden, care se află la originea dezvăluirilor despre amploarea supravegherii electronice americane.

Edward Snowden şi-a exprimat anterior intenţia de a se refugia în Brazilia, într-o scrisoare deschisă adresată brazilienilor. „Atunci când eram blocat în aeroportul din Moscova, (după revocarea paşaportului american, în urmă cu zece luni), am adresat o cerere de azil către diverse ţări, printre care se afla şi Brazilia. O cerere oficială”, a precizat Snowden.

Potrivit lui Snowden, Ministerul brazilian de Externe nu a apreciat că această solicitare a fost făcută în forma corectă. „Pentru mine este vorba despre ceva nou, ca şi cum nu aş fi respectat procedura”, a mai declarat fostul consultant NSA.

Edward Snowden a reafirmat că nu a „oferit documente vreunei ţări în schimbul azilului, dat fiind că acesta este necesar să fie acordat din motive umanitare”.

Fostul consultant american a adăugat că atunci când i-a fost revocat paşaportul american se îndrepta către Ecuador.

„Nu am ales niciodată să merg în Rusia, mă aflam în drum către America latină, către Ecuador, dar paşaportul meu a fost suprimat şi nu am mai putut să continui să călătoresc”, a spus el. El a declarat din nou că a fost spion american de rang înalt, respingând ideea – propagată, în opinia sa, de către Washington – potrivit căreia a fost doar „un simplu analist”. O campanie lansată pe Internat pentru ca Brazilia să-i acorde azil lui Snowden a primit peste un milion de semnături, însă Brasilia a anunţat că nu va răspunde cererii, deoarece este informală.

Edward Snowden este inculpat în ţara sa pentru spionaj şi furt de documente aparţinând statului. Dezvăluirile sale, provenind din documente furate, au produs jena Guvernului american şi au tensionat relaţiile cu state aliate, furioase să descopere că Washingtonul înregistra inclusiv conversaţiile private ale liderilor lor.

28 comentarii

pathfinder 02-06-2014 - 10:27

Braziliencele-s foarte primitoare…
Buna alegerea!

briel 02-06-2014 - 15:54

Atac terorist de mare amploare, in slow motion :

http://en.aswataliraq.info/(S(uibx1hbkxtbadm45oc5f54jl))/Default1.aspx?page=article_page&id=156074

Banuiesc ideea americana, chiar daca executantul e Turcia.
Este o profetie mare despre vremea cand Eufratul va seca.

Tache 02-06-2014 - 16:14

In the Name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful

This prophecy is a critical prophecy, as the war that is predicted is closely linked to the coming of the Mahdi. Here are some of the prophecies:

„Soon the river Euphrates will disclose the treasure [the mountain] of gold. So, whoever will be present at that time should not take anything of it.” — Sahih Bukhari.
The Prophet Muhammad said: „The Hour will not come to pass before the river Euphrates dries up to unveil the mountain of gold, for which people will fight. Ninety-nine out of one hundred will die [in the fighting], and every man among them will say: ‘Perhaps I may be the only one to remain alive’.” — Sahih Bukhari, Sahih Muslim.
The Prophet Muhammad said: „The Euphrates reveals the treasures within itself. Whoever sees it should not take anything from it”.
„It [the Euphrates] will uncover a mountain of gold [under it].” — Sunan Abi Da’ud.

http://www.grandestrategy.com/2009/06/prophecy-of-euphrates-drying-coming.html

Tache 02-06-2014 - 18:03

Romania va dispare in 2016, la data planificata de SUA pentru atacul nuclear asupra Rusiei, cand va fi stearsa de pe suprafata pamantului de catre rachetele termonucleare rusesti. Romania este varful de lance nucleara al sistemului american „Razboiul Stelelor”. Romanii au fost avertizati oficial, de Statul Major al Armatei Ruse si de catre MAE rus, in legatura cu ceea ce se va intampla. Romania este tinta principala a rachetelor termonucleare rusesti si doar dupa distrugerea Romaniei, respectiv a scutului antiracheta, poate avea loc riposta ruseasca impotriva SUA. Poate ca SUA va invinge, dar nu va mai exista niciun roman in viata, care sa savureze victoria…

The Truthseeker: US plans ‘first strike’ on Russia

https://www.youtube.com/watch?v=ZvKucpTckjA

salut 02-06-2014 - 18:10

E gogonata rau. Chiar asa…”data planificata a unui atac….”?

Tache 02-06-2014 - 18:29

” The disturbing truth is that the real American war plan for attacking Russia — the SIOP, or Single Integrated Operational Plan — has always been shrouded in impenetrable secrecy. The plan exerts enormous influence over weapons programs and arms control debates, yet is beyond the reach of all but a handful of military planners. Even presidents have been largely unable to influence it.”

http://www.nrdc.org/nuclear/nwarplan.asp

Va ataca SUA la data planificata (anul 2016) ? Exista generali americani care au publicat articole, in care afirma raspicat ca SUA va castiga razboiul nuclear cu Rusia. Miza este foarte mare, dominatia mondiala totala timp de sute de ani. „Se face putina mizerie, dispar cateva tari pline de idioti, dar merita.” Eu asa cred ca gandesc acesti generali.

ValVerde 02-06-2014 - 20:55

🙂 🙂 🙂

UnUL 03-06-2014 - 07:54

Tăchiță, tu ești chiar mai bolnav decât credeam.
Sau mai bine plătit pentru dezinformare și propagandă pro-rusă.

pathfinder 04-06-2014 - 13:11

Pai Tache lucreaza in Kiseleff.
Ma-ntelegi?!?

CONGO 04-06-2014 - 12:55

noi ne cacam pe Allah, asa ca taca-ti fleanca!

pathfinder 04-06-2014 - 13:08

Pe Mohamed!

Ca Allah e aceeasi entitate ca si Doamne-Doamne al crestinilor sau evreilor.
Ala de s-a odihnit in a saptea zi… in Vechiul Testament…

UnUL 04-06-2014 - 13:31

Un musulman habotnic moare și ajunge în Rai. Este extrem de excitat – o viață întreagă așteptase să-l întâlneasca pe Mahomed!… La poarta raiului dă peste un tip cu barbă. Plin de emoție și înfrigurare, omul nostru îl intreabă:
– Mahomed?
– Nu, fiule, eu sunt Sfântul Petru. Mahomed e mai sus, îi răspunse bărbosul, arătând către o scară care ducea spre un nor superior.
Habotnicul începe să urce cu greu scara. În fine, întâlnește un alt individ cu barbă și i se adresează plin de speranță:
– Mahomed?
– Nu, eu sunt Moise. Mahomed e mai sus.
Habotnicul urcă sprinten mai departe, în ciuda urcușului abrupt, plin de euforia revelării faptului că reprezentantul evreilor se află la un nivel inferior față de Profet… Ajunge la următorul nor și-l intreaba respectuos pe bărbosul pe care îl întâlnște acolo :
– Mahomed?
– Nu, eu sunt Cristos. Mahomed e mai sus.
În ciuda efortului depus, fața i se luminează – dându-și seama că tocmai are dovada clară a superiorității islamului față de creștinism… Habotnicul se târăște mai departe, cu ultimele puteri, și ajunge la ultimul nor, adresându-i-se individului (tot cu barbă, dar mult mai impunător) din fața sa:
– Mahomed?
– Nu, fiule, eu sunt Dumnezeu! Dar tu arăți cam extenuat, dorești o cafea?
– Dacă se poate, vă mulțumesc din suflet.
Trăgându-și un pic sufletul, habotnicul continuă:
– Sincer să fiu, trecând peste faptul ca m-așteptam să vă prezentați drept Allah, n-aș fi putut bănui vreodată că n-o să-l întâlnesc pe Mahomed aici.
Dumnezeu îl linistește imediat, spunându-i:
– Dar Mahomed este aici, chiar la același nivel cu mine!
După care se-ntoarce bătând scurt din palme:
– Mahomed – repede, două cafele!

pathfinder 04-06-2014 - 14:06

🙂

CONGO 04-06-2014 - 13:47

corect!
m-am repezit, cacam tot ce zice Take Fesebeanu e de aruncat.

CONGO 04-06-2014 - 12:54

AZI 4 IUNIE – Se încheie Tratatul de la Trianon între Puterile Aliate și Ungaria. Recunoașterea pe plan internațional a unirii Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România (a intrat în vigoare la 26 iulie 1921)

Mircea 04-06-2014 - 13:55

De ce nu vrea faimosul agent american sa ramina in Rusia ? Pai nu acolo viseaza sa ajunga si liberalii de la noi care sunt anticomunisti si ii iubesc pe rusi. Nu e libertate in Rusia ? Domnii preacinstiti de la noi care au infundat puscariile patriei nu aveau ocazia sa-si puna sacii cu dolari in avion si sa decoleze cu directia Moscova ? De ce prefera sa stea aici sub cea mai crunta dictatura ? Rusia ii asteapta cu bratele deschise iar ei…..

pathfinder 04-06-2014 - 14:08

Sa nu confundam liberalii tampiti cu mancurtii rumegatori!

Mircea 04-06-2014 - 14:13

🙂

briel 04-06-2014 - 19:11

Pentru ca Rusia i-a acordat azil politic lui Snowden doar pe termen de un an (ca sa nu-i excite prea tare pe americani). Tocmai se implineste vremea, iar de curand a cerut azil in Brazil.

UnUL 04-06-2014 - 19:20

Păi dacă îl ruga frumos pe Putin îi prelungeau. dar trebuie să fii idiot să vrei să trăiești în Rusia.

Mircea 04-06-2014 - 19:23

Mai intii Putin l-a rugat frumos sa-si tina pliscul ca nici rusii nu folosesc internetul doar ca sa se uite la thailandeze.

Mircea 04-06-2014 - 19:21

A incercat el prima data cu chinezii dar nici aia nu vor sa-i excite pe americani. Sa vedem ce vrea Brazilia si daca din greseala nu ajunge avionul cu Snowden pe un aeroport din NATO. ( se mai intimpla asemenea greseli, n-ar fi prima data)

briel 04-06-2014 - 19:25

Sigur. Sau dispare cu totul …

UnUL 04-06-2014 - 19:30

Asta nu, nimeni nu ar ucide câteva sute de oameni pentru un singur dobitoc.

Mircea 04-06-2014 - 19:41

Nu e vorba de ucis oameni. E vorba ca pilotii „confunda” aeroportul si aterizeaza in alt loc. Despre asta spuneam eu.

Mircea 04-06-2014 - 19:44

In urma cu citeva luni gloriosul presedinte al Venezuelei a ajuns pe aeroportul din Wiena, fara sa vrea, numai deoarece unii banuiau ca Snowden este in avionul ala. N-a murit nimeni.

UnUL 04-06-2014 - 19:49

CORECT, DOMNULE MIRCEA; EU ÎI RĂSPUNDEAM LUI BRIEL.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult