Acasa Top SecretServicii secrete SPP-istă din garda lui Emil Constantinescu şi-a uitat pistolul în WC

SPP-istă din garda lui Emil Constantinescu şi-a uitat pistolul în WC

scris de Ștefan Constantinescu
63 afisari

Un eveniment mai puţin obişnuit s-a petrecut vinerea trecută la Serviciul de Protecţie şi Pază. O SPP-istă din dispozitivul de protecţie  destinat asigurării pazei fostului preşedinte Emil Constantinescu şi-a uitat pistolul într-un WC.

spp emil constantinescu arma toaletaPotrivit unor surse oficiale din SPP, evenimentul s-a produs în momentul în care coloana oficială a lui Emil Constantinescu a oprit într-o benzinărie de pe Autostrada A1, Bucureşti-Piteşti.
Emil Constantinescu a participat la un simpozion internaţional organizat la Piteşti. La final, fostul preşedinte a plecat spre Bucureşti însoţit de SPP-işti.

SPP-ista a intrat în toaleta benzinărie şi, probabil, din grabă, a lasat arma pe suportul hartie igienică.
Pistolul a fost găsit ulterior de un angajat al benzinăriei care a alertat serviciul 112. Arma a fost preluată de poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Argeş.

În momentul de faţă,  o comisie specială din SPP investighează circumstanţele producerii acestui incident de securitate iar persoana care a pierdut pistolul a fost retrasă din dispozitivul de pază al lui Emil Constantinescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult