Acasa Top SecretServicii secrete SRI preia controlul DIPI. Cine este noul şef de la Doi și un sfert

SRI preia controlul DIPI. Cine este noul şef de la Doi și un sfert

scris de D.S.S.
41 afisari

Premierul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care chestorul principal de politie Gheorghe Nicolae, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului de Interne a fost demis.

spioniConform deciziei publicate in Monitorul Oficial nr. 105/2016, aceasta vine ca urmare a adresei Ministerului Afacerilor Interne nr. 273.435 din data de 9 februarie.

De asemenea, a mai fost demis din functie si chestorul principal de politie Nelu Zarnica, subsecretar de stat la Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

Conducerea departamentului a fost preluata de cel de-al doilea subsecretar de stat, comisar-sef de politie Rares Vaduva. Acesta a fost ofiţer operativ în cadrul SRI între anii 2006-2014. Vezi aici CV-ul noului şef al DGIPI iar AICI declaratia de avere.

De asemenea, a rămas fără funcţie şi unul dintre adjuncţii acestuia, chestorul Nelu Zărnică.

Motivele acestor schimbari nu au fost prezentat public.

Deciziile premierului Ciolos vin la doar cateva zile dupa ce acesta i-a demis din functie si pe şefii IGSU şi Jandarmeriei..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult