SRI - Schimbarea la faţă | Ziua Veche
Acasa Top SecretServicii secrete SRI – Schimbarea la faţă

SRI – Schimbarea la faţă

scris de D.S.S.
4 afisari

În cadrul unui eveniment intern, care a avut loc vineri, 2 noiembrie, şi a reunit conducerea SRI, foştii membri ai conducerii SRI, efectivele de comandă ale Serviciului precum şi reprezentanţi ai asociaţiei de rezervişti, a fost lansat noul web-site aparţinând instituţiei, precum şi o serie de materiale legate de comunicarea internă şi externă.

George Maior,directorul SRI

George Maior, directorul SRI

Evenimentul face parte dintr-un proces mai amplu de branding instituţional, vizând adoptarea unor instrumente moderne de comunicare şi ale cărui obiective principale sunt creşterea transparenţei, deschiderea către societatea civilă, respectiv partenerii, beneficiarii legali şi cetăţenii României, conform cu aşteptările şi exigenţele publicului.

Comunicarea profesionistă, atât în spaţiul virtual, cât şi în cadrul materialelor de prezentare şi promovare a culturii de securitate, a constituit o preocupare constantă în procesul de transformare organizaţională pe care SRI l-a parcurs în ultimii şase ani.

Astfel, adoptarea unui motto care armonizează valorile instituţionale ale SRI cu misiunea sa şi cu aşteptările cetăţenilor României, introducerea acestui motto în simbolistica (logo-ul) instituţiei, editarea unor materiale de informare privind rolul şi misiunea SRI, cuprinse şi în noul site, constituie o parte importantă a activităţii de comunicare publică a instituţiei, îndreptată către promovarea culturii de securitate.

SRI, ca instituţie fundamentală a statului român, ale cărei scopuri şi mijloace sunt în deplin acord cu prevederile legale, îşi reafirmă determinarea de a rămâne neutră şi echidistantă politic. Serviciul Roman de Informaţii este consecvent în a-şi urmări în mod profesionist obiectivele legate de apărarea intereselor de securitate ale României, precum şi de consolidare a valorilor euroatlantice.

VEZI AICI CUM ARATĂ NOUL SITE AL SRI SI CE „SECRETE” A PUBLICAT SERVICIUL SECRET

9 comentarii

Den Siao Pin 02-11-2012 - 20:32

Vorbe goale.SRI este cam demult pe făraș. Cam de cand face politica, adica de prin 22 decembrie 1989, pardon…de un pic mai tarziu de cand a primit actuala denumire. Nu a prevenit nimic pentru Tara, s-a prostituat mereu puterii in functiune. A fost mereu cu un pas inapoia evenimentelor. Nu am nici o stima pentru actualul SRI. Dar absolut niciuna. Romania nu are serviciu de informatii interne. Si nici cu SIE nu ne incalzim. Asa cred eu. Nu am acces la date despre activitatea SRI dar din ce vad ca se intampla in tara imi dau seama si il judec asa. Daca mi-ar cere cineva UN LEU pentru SRI NU l-as da…

Huhu Ciu 03-11-2012 - 02:25

Corect.

Huhu Ciu 03-11-2012 - 03:46

Evreule Vodka care postezi cu nickul meu curind vei intra in Paradisul musulman!

jan dinu 02-11-2012 - 20:57

—– SRI —- (serviciul roman infractori )….
Nici mai mult nici mai putin !
JD-USA

digital 02-11-2012 - 21:00

sri…o unealtă de control și deservire a celor care se află vremelnic la conducere!
ceea ce este paradoxal este că sunt plătiți chiar din banii celor pe care-i ascultă și le construiesc dosare!
vai de ea țară cu cetățeni aidoma celor care o conduc!

urbos 03-11-2012 - 02:00

Problema e mult mai grava, SRI nu mai deserveste pe cine e la putere, ci, odata cu Basescu, slugareste deja pentru interese straine. La fel si SIE.

Huhu Ciu 03-11-2012 - 02:28

Corect!.

Huhu Ciu 03-11-2012 - 03:44

Evreule Vodka care postezi cu nickul meu curind vei intra in Raiul musulman!

PARAIPAN 04-11-2012 - 08:17

1. In paranteza fie spus DXN a fost un delator extraordinar de eficace: a tipat de doua ori SRI, SRI, … … SRI, iar ZV a dat 7 (sapte) rapoarte!!!
Termenul dat de SRI pentru ca ZV sa capete o doza de minima incredere este 15.11.2012.
Altfel se intampla o mare premiera: PRIMUL ZIAR CARE VA FACE CALE INTOARSA!

2. Chiliman către USL: Războiul stupid al atacurilor la Gitenstein, Merkel, Barroso ne aruncă în ridicol

3. Ma’psihodobre, tu toamna nu dormi?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult