Acasa Top SecretServicii secrete SUA publică detalii ale programului secret de spionaj

SUA publică detalii ale programului secret de spionaj

scris de L.M.
22 afisari

Oficiali americani au dat publicităţii marţi documente clasificate anterior ce arată utilizarea abuzivă a unui program intern de spionaj în 2009, informează Associated Press.

SUA publică detalii ale programului secret de spionaj

SUA publică detalii ale programului secret de spionaj

Administraţia Obama s-a confruntat cu presiuni crescânde pentru a dezvălui mai multe detalii despre programul intern de supraveghere al guvernului după ce fostul consultant Edward Snowden a publicat documente ce arată că Agenţia Naţională de Securitate (NSA) a colectat masiv date interne, transmite Moldpres. Informaţiile includ numere de telefon interne, înregistrări de convorbiri şi înregistrarea de către agenţie a numelui utilizatorului de internet american, a adreselor IP şi altor „metadate” în cadrul supravegherii suspecţilor de terorism străini.

Documentele publicate marţi se referă la o perioadă din 2009 când spionii americani au mers prea departe în colectarea datelor de telefonie internă şi au indus apoi în eroare un tribunal secret de spioni despre activităţile lor, notează AP. Documentele apar ca răspuns la un proces intentat de Electronic Frontier Foundation. Un judecător federal în 2011 a declarat într-un ordin de declasificare că era tulburat de cel puţin trei incidente în decurs de peste trei ani cînd oficiali guvernamentali au admis că au colectat greşit date interne.

4 comentarii

digital 11-09-2013 - 18:19

fobia băsistă și mâna liberă dată de amerloci susțin cu frenezie ascultările masive ale cetățenilor români, fără mandat legal, într-o devălmășie a serviciilor care se simt mai bine ca pe vremea lui ceașcă!
bugete grase, facilități și oportunism în carieră, avantaje materiale pentru”ascultători” și mai ales trafic de influență în beneficiul lor!
halal țară românească!

Tache 11-09-2013 - 18:49

Escrocheria care a fost descrisa aici, la Ziua Veche, s-a intamplat zilele trecute si unui prieten, si unei matusi. Matusa a primit telefon prin care era anuntata ca varul meu a facut un accident grav, a lovit un baietel, care este la spital si are nevoie de bani. Era sa faca infarct… Noroc ca le-a cerut numarul de telefon sa-i sune ea inapoi, dupa care sereistii escroci au inchis telefonul…. Bineinteles ca politia romana nu este capabila sa-i prinda.

Siguranta nationala a Romaniei a ajuns pretext pentru jefuirea si terorizarea cetatenilor romani.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-09-2013 - 20:23

PRO’sTache=EUFROSIN, …WANTED by USA.

Daca , totusi ai iesit cu cazul prietenului si a matusii, excrocate aici ,

Relateaza tu , specialistule , cum ai furat si ai fugit cu fondurile credinciosilor unde te dadeai drept pastor penticostal, avand per capitas 2 (doua) clase de scoala absolvita .Cum ai reusit sa fugi cu bani prin MEXIC ?

Antibasistul 11-09-2013 - 20:35

Si o cunostința a mea, femeie saraca, pensionara a fost escrocata de toate economiile ei dupa ce a primit un telefon din Bucuresti de la spital vorba vine, ca fiul ei grav ranit a ucis o fetița cu masina…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS