Acasa Top SecretServicii secrete SUA: Secret Service a reținut o persoană înarmată ce a încercat să intre în Casa Albă

SUA: Secret Service a reținut o persoană înarmată ce a încercat să intre în Casa Albă

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Oficialii americani au anunțat că Secret Service a reținut miercuri, 19 noiembrie, un bărbat care avea în maşina sa muniţii şi un cuţit şi ar fi încercat să pătrundă în Casa Albă.

SUA: Secret Service a reținut o persoană înarmată ce a încercat să intre în Casa Albă (foto:observator.tv)

SUA: Secret Service a reținut o persoană înarmată ce a încercat să intre în Casa Albă (foto:observator.tv)

Suspectul, Renae Kapheim, în vârstă de 41de ani, originar din Davenport, s-a apropiat de agenţi ai Secret Service, afirmând că trebuie să intre în Casa Albă. „El a afirmat că cineva i-a spus că trebuie să vină la Casa Albă. Ofiţerii l-au interogat şi au înţeles că ceva nu e în regulă”, a declarat un oficial de rang înalt, sub protecţia anonimatului. Ulterior, în urma unor percheziţii, în maşina lui Kapheim au fost descoperite muniţii şi un cuţit.

Astfel, suspectul a fost reţinut pentru posesie ilegală de arme. Incidente de acest tip au loc frecvent în apropierea Casei Albe, fapt ce a afectat grav credibilitatea serviciului însărcinat cu protecţia preşedintelui Statelor Unite. Conform mediafax, în septembrie, un bărbat cu un cuţit a reuşit să pătrundă în incinta Casei Albe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult