Acasa Top SecretServicii secrete Teodor Meleşcanu şef la SIE?

Teodor Meleşcanu şef la SIE?

scris de M.A.
12 afisari

Pe lângă numele lui Daniel Andrei Moldoveanu, la bursa zvonurilor privind şefia SIE, a apărut şi cel al lui Teodor Meleşcanu.

Teodor Melescanu

Teodor Melescanu

Teodor Meleşcanu ar putea prelua funcţia de director al SIE, după ce Mihai Răzvan Ungureanu a devenit premier, informează surse ale Antena 3.

Vacantarea postului de director al SIE va fi constatată astăzi de birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Ziua Veche a scris că alt nume vehiculat este cel al consilierului de stat de la Cotroceni, Daniel Andrei Moldoveanu, director al Oficiului pentru Informaţii Integrate din cadrul Comunităţii Naţionale de Informaţii..

12 comentarii

urbos 27-02-2012 - 15:06

Melescanu e stiut ca-i securist. Ramane de vazut daca va asculta ordinul sau a devenit om intre timp.
In orice caz, d-aia astfel de indivizi nu trebuie tinuti niciodata in PNL.

Ciu Hu 27-02-2012 - 17:43

Melescanu a acceptat postul de presedinte decorativ al SIE, asta dovedeste ca-i un om de nimic, securist probabil!

urbos 27-02-2012 - 17:51

Da, javra s-a activat la ordin.

urbos 27-02-2012 - 18:08

Oricum, naparca securista trebuie exclusa imediat.

Ciu Hu 27-02-2012 - 19:44

C. Antonescu a declarat ca-l va exclude pe tradator.

Va pup pe suflet 27-02-2012 - 17:57

In fond sila urma urmei aceasta „miscare” este o miscare normala, pentru ca nu exista nici o diferenta intre membrii pdl si usl, ei fiind aceiasi care au dus la dezastrul Romaniei. Pina la alegeri vom mai asista la astfel de tangouri politice despre care romanului simplu i se face doar scirba. Cine mai are incredere in aceste partide in care frecventeaza politicieni care sint in aceleasi familii? e doar o perdea de fum in ochii fraierilor. Pentru romanul simplu aceste miscari sint pur si simplu dovezi ale acestei clase politice de ineficienta si de paralizie.

Ciu Hu 27-02-2012 - 19:47

Te plateste bine tiganul DD?

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 18:45

Doamne, Doamne, ce partide ne conduc, ce politicieni avem. Ce (mai) poate sa inteleaga un roman din Hrovistea Viseului cind se uita la televizor (daca se uita, poate, in asteptatea lui DD in direct) si vede ce se intimpla la conducerea tarii? Un presedinte in care nimeni nu mai are incredere in aceasta tara, numeste la directia SIE un membru al unui partid din opozitie, fara ca sa-l contacteze pe presedintele acelui partid. iar, pe de alta parte, avem un presedinte de partid, in persoana lui Crin A., care, conduce atit de bine partidul lui, incit nu citeste presa care arata cum la revelionul 2012, d-ul Melescanu il petrece alaturi de presedintele care-l va numi trei luni mai tirziu la sefia SIE. Iar acest Crin, se crede un presedinte in control al partidului lui? Doamne, Doamne, cum sa mai creada pnl-istii in acest om, cind, ginditi-va si d-stra, pentru viitoarele alegeri, jumatate din membri pnl care ar fi trebuit sa fie numiti din partea pnl-ul pe listele lor, nu vor mai fi numiti, pt. ca pe liste, vor fi numiti jumatate jumatate psd-isti si usl-isti. In teritoriu, e un haos total la nivelul circumscriptiilor locale ale psd-ului si pnl-ului. Dusmani de 20 de ani, acum trebuie sa-si muste unghiile ca sa accepte ca pe listele din partea usl-ul sa fie inscrisi dusmanii lor, iar ei trebuind sa taca. Si toate astea pentru ce? Pentru o alianta in care nu cred nici macar presedintii acestor doua partide, pnl si psd? Cum sa le mai dea votul, romanii din tara, acestor figuri de ceara?

Ciu Hu 27-02-2012 - 19:45

Tu esti sluga tiganului DD!

salut 27-02-2012 - 18:48

Mai baiatule, ce numesti tu „dezastru”? Cresterea economica de 7% o numesti „dezastru”? Hai sa vorbim aceiasi limba; lasa propaganda lui DD care face jocul lui Basescu.

Va pup pe suflet! 27-02-2012 - 18:58

Chestia cum ca DD face jocul lui Basescu s-a fumat de mult si nici macar cei care au generat-o nu mai cred in ea. Nu are nici o baza in realitate. De unde ati luat d-stra aceasta informatie cu cresterea economica de 7%? Cine crede in ea? Daca aveti curajul, duceti-va cu acesta stire in Piata Universitatii si spuneti-o protestatarilor de-acolo. Va garantez ca in secunda urmatoare va veti trezi (daca aveti noroc) la Urgenta!

urbos 27-02-2012 - 19:20

De cand s-a fumat ma ne-pupi-in-cur?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult