Acasa Top SecretServicii secrete Terorism islamic: Te dai gay ca să scapi de femeile frumoase

Terorism islamic: Te dai gay ca să scapi de femeile frumoase

scris de M.A.
2 afisari

Un nou manual de terorism îi sfătuieşte pe extremiştii islamişti să mintă în legătură cu orientarea lor sexuală dacă o femeie încearcă să se apropie de ei, pentru că aceasta ar putea fi „capcană” a serviciilor de securitate, relatează Daily Mirror.

Gay (topnews.in)

foto: topnews.in

„O femeie tânără şi frumoasă ar putea veni să vorbească cu tine. Primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a te proteja de o astfel de situaţie este să te rogi la Allah pentru a rămâne de neclintit. Al doilea lucru este să găseşti o scuză pentru a te îndepărta de ea şi care să fie realistă şi sensibilă, ca de exemplu că ai o prietenă de mai mulţi ani căreia îi eşti fidel sau că eşti homosexual„, afirmă manualul – transmite Mediafax.

Această sugestie este doar una dintre numeroasele recomandări conţinute în acest manual de 64 de pagini, scris în engleză pentru a încerca să împiedice poliţia şi MI5 să descopere identitatea teroriştilor care orchestrează atacuri pe teritoriul britanic. Acesta a fost realizat de un lider taliban din Afganistan şi a fost descoperit de Sunday Mirror, sub protecţia unei parole, pe un site de promovare a jihadului folosit de celulele britanice.

Ghidul a fost publicat după uciderea lui Osama ben Laden, sugerând că liderii Al-Qaida şi cei talibani sunt hotărâţi să lanseze atacuri de răzbunare în Marea Britanie, comentează publicaţia.

1 comentariu

Aolica 04-07-2011 - 14:17

De fapt care e deosebirea intre extremismul politic si cel religios, nu tot bestii si unii si altii? Ia uite ce i s-a intamplat lui Mladic si lui Osama, n-au scapat. De aia va zic eu bai urbos si chinezule, mai usorel cu aplecarile negative, pieptanati-va gandurile de matreata extremismului de orisice fel, si fiti oameni la locul vostru bai!
Si ce are un mujdei pus peste niste fasole galbena oparita bine si pusa langa un cotlet bine rumenit si cu un pic de puree si niste salata greaca? Hai ca n-aveti gusturi!
Niste mamaligari!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult