Acasa Top SecretServicii secrete UE: Un atac terorist major în Europa este inevitabil

UE: Un atac terorist major în Europa este inevitabil

scris de A.H.
2 afisari

Un atac terorist major în Europa, orchestrat de Statul Islamic, este inevitabil, avertizează un înalt oficial de la Bruxelles, citat de ziarul britanic Guardian, sub protecţia anonimatului. 

Statul Islamic pregătește un atac terorist.

Statul Islamic pregătește un atac terorist.

Potrivit acestuia, „atacul este pre-programat, fiind pregătit de teroriştii grupării Statul Islamic. Consiliul de Afaceri Interne este foarte conştient şi foarte speriat de această posibilitate, iar colegii din poliţie pur şi simplu nu ştiu cum să facă faţă. Cu toţii se tem că lucrurile pot scapă cu totul de sub control. Ar putea fi deja prea târziu”.

Declaraţia vine după ce premierul irakian,Haidar al-Abadi, a anunţat că are informaţii sigure prvind pregătirea unor atentate la metroul din Paris şi la cel din New York.

„Am primit unele informaţii, dar care, în opinia guvernului Statelor Unite şi al poliţiei din New York, nu se verifică. Ceea ce facem este să ne luăm măsuri suplimentare de precauţie până vom avea mai multe date”, a declarat Bill de Blasio, primarul oraşului New York.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult