Acasa Top SecretServicii secrete UPDATE – Un sibian care voia să discute cu Iohannis, bruscat de SPP-iști (video)

UPDATE – Un sibian care voia să discute cu Iohannis, bruscat de SPP-iști (video)

scris de D.S.S.
15 afisari

UPDATE – Timişoreanul care l-a atacat, în urmă cu 16 ani, pe Emil Constantinescu, Faur Isaia, a rupt cordonul de SPP-işti şi a vrut să ajungă marţi, la preşedintele României, Klaus Iohannis, care se află în Sibiu într-o vizită oficială alături de preşedintele Germaniei.

Surse oficiale au declarat că Faur Isaia a vrut să ajungă la preşedintele Klaus Iohannis pentru a-i înmâna o petiţie, trecând de cordonul de SPP-işti format în faţa Primăriei Sibiu, sărind, din mulţime, cu un plic în mână, spre şeful statului.

Aceleaşi surse au declarat  că bărbatul este Faur Isaia, cel care, în 2000, l-a stropit cu cerneală pe preşedintele statului de atunci, Emil Constantinescu. Isaia nu avea acte la el, fiind luat de forţele de ordine şi dus într-o secţie de poliţie din Sibiu pentru legitimare.

În timp ce era înconjurat de SPP-işti, Faur Isaia încerca să se apropie de preşedinte, iar pentru a detensiona situaţia, Klaus Iohannis s-a îndreptat spre el şi i-a spus că se va ocupa de problema lui mai târziu.

Președintele Klaus Iohannis se îndrepta spre Primăria Sibiu, când un bărbat a încercat să-i vorbească despre problemele pe care le are. Nici bine nu a reușit să-i adreseze câteva cuvinte, că SPP-iștii l-au și îndepărtat de lângă șeful statului.

un-sibian-care-voia-sa-discute-cu-iohannis-a-fost-bruscat-de-spp-istiSibianul avea în mâini mai multe documente pe care probabil ar fi vrut să i le arate lui Iohannis, dar nu a mai reușit.

Klaus Iohannis se află la Sibiu împreună cu Președintele Germaniei, cei doi urmând a avea o discuție cu primarul Astrid Fodor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult