Acasa Top SecretServicii secrete Unde vrea sa monteze DNA microfoane si camere video spion

Unde vrea sa monteze DNA microfoane si camere video spion

scris de D.S.S.
9 afisari

Directia Nationala Anticoruptie se pregateste  să cheltuiască mii de euro pe echipamente de ascultare de ultimă generaţie, dar şi pe obiecte în care acestea să fie ascunse.

Potrivit unui document oficial aprobat  de şefaDNA, Laura Codruţa Kovesi, şi publicat de ziarul Ring, DNA vrea să cumpere sticle de băuturi răcoritoare în care să introducă minicamere video digitale şi microfoane de ultimă generaţie.

Camere video şi microfoane urmează să fie ascunse şi în agende cu planificator, dar şi în poşete de damă din piele neagră. Oficialii DNA nu vor însă orice tip de geantă, ci un „model uzual, care se poartă în prezent”.

DNA mai cumpără înregistratoare audio mascate în ceasuri de mână de firmă, argintii cu cadran negru. „Provenienţa ceasului de mână să fie de la o marcă cunoscută în domeniu, nu se acceptă replici”, se arată în documentele oficiale.  DNA urmează să cheltuiască, din fonduri europene şi de la bugetul de stat, pentru toate echipamentele 92.800 de euro.

1 comentariu

digital 08-08-2013 - 14:04

totul, în folosul, cetățeanului!
hahaha!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult