Acasa Top SecretServicii secrete Văduva Albă a fost ucisă de un lunetist rus

Văduva Albă a fost ucisă de un lunetist rus

scris de D.S.S.
3 afisari

Terorista britanică Samantha Lewthwaite, cunoscută sub numele de „Văduva Albă”, ar fi fost împuşcată mortal în urmă cu două săptămâni în Ucraina, de un lunetist rus, relatează Irish Independent.

Văduva Albă a fost ucisă de un lunetist rus

Văduva Albă a fost ucisă de un lunetist rus

„Una dintre cele mai căutate teroriste din lume, Samantha Lewthwaite, care lupta în cadrul unui batalion ucrainean, a fost ucisă de un lunetist voluntar„, relatează agenţia de presă rusă Regnum. „Conform informaţiilor noastre, Văduva Albă lupta de partea batalionului ucrainean de voluntari Aidar, ca lunetist”, precizează agenţia rusă.

„Ea a fost ucisă de un lunetist voluntar, care a venit din Rusia să lupte pe frontul din Lugansk„, adaugă Regnum, precizând că „serviciile speciale ucrainene au pus un preţ de aproape un milion de dolari pe capul lunetistului rus care a ucis-o pe terorista britanică„.

Văduva Albă„, era pe lista principalilor suspecţi căutaţi de autorităţile britanice, iar în septembrie au apărut informaţii conform cărora s-a alăturat teroriştilor din gruparea Stat Islamic în Siria. Lewthwaite a fost căsătorită cu Jermaine Lindsay, unul dintre autorii atentatelor sinucigaşe comise la Londra pe 7 iulie 2005. Ea ar fi fugit din Marea Britanie în 2009 şi era suspectată de implicare într-o serie de atacuri comise în Kenya.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult