Acasa Top SecretServicii secrete WikiLeaks publică e-mailurile directorului CIA

WikiLeaks publică e-mailurile directorului CIA

scris de D.S.S.
16 afisari

Site-ul WikiLeaks susține că a publicat o serie de e-mailuri ale directorului CIA, John Brennan, după ce contul său privat a fost accesat de un hacker anonim, relatează BBC News.

WikiLeaksPrintre cele șase documente publicate pe WikiLeaks se găsește și un proiect care conține informații cu caracter personal, dar și un document referitor la probleme pe siguranța națională, din 2007.

Un hacker adolescent a declarat la New York Times că el a aceesat contul de e-mail al lui Brennan și că a găsit documente referitoare la serviciul său. El a mai spus că este supărat din cauza politicii externe a Statelor Unite.

CIA a transmis printr-un comunicat că accesarea contului privat al directorului a fost făcută cu rea intenție, precizând că nicio informaţie clasificată nu a fost compromisă.

Site-ul a anunțat că va publica mai multe documente în zilele următoare.

Utilizarea e-mailurilor private a devenit o îngrijorare majoră în ultimele luni pentru Casa Albă, după ce și email-ul privat folosit de Hillary Clinton a devenit ținta unor presupuși hackeri ruși.

Brennan a devenit director al CIA în 2013, după ce a petrecut patru ani ca asistent al președintelui pentru securitate națională și de combatere a terorismului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult