Acasa Zvonul Zilei A bătut palma Maior cu Ponta ?

A bătut palma Maior cu Ponta ?

scris de Cristian Vultureanu
4 afisari

Evenimentele petrecute în ultimele zile pe scena politică din România  ne duc cu gândul la o posibilă implicare a serviciilor secrete în declanşarea şi derularea acestora. S-a speculat îndelung faptul că actualul preşedinte, beneficiarul legal al informaţiilor strict secrete primite din partea tuturor serviciilor de informaţii, ar profita de ele şi în scopul denigrării unor adversari politici. Numai că, în ultima perioadă, informaţiile primite de Băsescu de la SRI nu mai sunt atât de valoroase ca altă dată, lucru ce pare să-l nemulţumească pe şeful statului.

Premierul Victor Ponta si George Maior, directorul SRI (foto:sri.ro)

În schimb, de la celălalt serviciu secret, care are sediul central la capul podului de la Otopeni, veştile bune vin pe bandă rulantă, mai ales prin intermediul unor articole apărute în presa internaţională. Dacă SIE cântă după cum dirijează Cotroceniul, nu ştim de ce SRI-ul şi-a pierdut vocea. În tot acest zbucium  care răzbate din spatele uşilor serviciilor secrete nu ştim cum se poziţionează un alt redutabil serviciu de informaţii, ne referim la cel din interiorul Armatei. Cât despre SPP şi STS, aici, directorii au redus motoarele speriaţi de posibilitatea transformării serviciilor pe care le conduc în structuri departamentale în subordinea MAI şi MApN.

1 comentariu

un roman 26-06-2012 - 09:49

Ultimile stiri…..

Ponta si Nastase,
Hoti de prima clasa!

Ponta pleaca la Bruxelles,
Cu rusinea dupa el!

Cand s-o-ntoarce din plimbare,
Ce-o avea-ntre,,,,, picioare?
La mai mare!

Hora mare USL,
A-nceput sa scartaie!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult