Acasa Zvonul Zilei ANAF pune tunurile pe Allianz-Ţiriac ?

ANAF pune tunurile pe Allianz-Ţiriac ?

scris de Cristian Vultureanu
5 afisari

De câteva zile, la sediul central al Companiei de asigurări Allianz-Ţiriac a demarat un control de amploare al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Potrivit surselor ziuaveche.ro, controlul celor de la fisc vizează mai multe reclamaţii privind modul de achitare a poliţelor sau efectuarea plăţii comisioanelor aferente.

Ziuaveche.ro a semnalat încă de anul trecut despre această situaţie şi despre  plecarea lui Cristian Constantinescu, fostul preşedinte al compania de asigurări Allianz-Ţiriac. Acesta a condus firma timp de 16 ani, chiar de la înfiinţare.
În momentul de faţă, Cristian Constantinescu este susţinut de PDL pentru preluarea funcţiei de preşedinte CSA. La rândul său, Rangam BIR, directorul general al ALLIANZ-ŢIRIAC Asigurări a fost desemnat de compania pe care o conduce şi care deţine în prezent preşedenţia UNSAR să exercite funcţia de Preşedinte al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România până la urmatoarele alegeri care vor avea loc in 2013. Desemnarea lui Rangam vine după ce fostul preşedinte UNSAR, Cristian CONSTANTINESCU, a anunţat retragerea din funcţie ca urmare a nominalizării acestuia pentru funcţia de preşedinte CSA şi a încetării raporturilor de muncă cu compania ALLIANZ-ŢIRIAC Asigurări.

3 comentarii

Marian 18-07-2011 - 08:53

Constantinescu face parte din gasca ADAS impreuna cu madam Toncescu.
Ei sunt o parte din cei care au distrus sau vandut in interes personal sistemul de sigurari romanesc. Azi nu mai avem firme de asigurari romanesti , cea mai mare parte fiind preluate de straini deoarece aduc profituri f mari. Constantinescu a intront la Allianz Tiriac managementul de familie numind pe funcii fini, nasi, amante si alte specimene care nu aveau nimic cu asigurarile .doar vca executau orbeste ordinele lui.
Pe vremea lui Constantinescu la Allianz s-a furat la greu si centrala din Germania a fost dusa in eroare fapte constate de urmasul sau la conducere directorul de origine indiana.
E bine sa-l puna sef la CSA poate generalizeaza furtul in asigurarile din Romania ca si asa firmele de asigurari nu platesc daunele mai ales la auto si sunt mii de procese pe rol si sesizari la CSA..

Procuroru' 18-07-2011 - 11:56

Biebel a plecat (din firma), Ovidiu Ciobanu a plecat, Cristian Constantinescu a plecat si nici Tiriac nu se simte prea bine!!!

Exista o astfel de plangere formulata si la DNA (evaziune fiscala la AZT sub obladuirea Angelei Toncescu – CSA).

CSA cunoaste foarte bine situatia financiar-contabila a Allianz Tiriac dar a preferat sa o ascunda sub pres. Acum, ca Angela Toncescu a vazut cine ii este prietenul (Cristian Constantinescu – sic!) va pune umarul la FALIMENTAREA acestui asigurator de carton.

Felicitari pentru articol.

Labus 18-07-2011 - 18:59

Bun articolul si foarte generos subiectul!De ce nu il abordati in profunzime?Despre faptul ca pana si Allianz Tiriac a fost nevoit sa depuna plangere penala impotriva lui Cristian Constantinescu, pt a simula ca au luat masurile corecte si legale impotriva propriului fost Presedinte.In realitate, Cristian Constantinescu este sprijinit din interior in continuare, pt ca daca s-ar lua masurile legale conforme cu eveziunea fiscala impotriva statului roman, firma Allianz Tiriac ar avea soarta ca unei alte mari societati de asigurari din USA care a fost unul din factorii care au condus la declansarea crizei mondiale.Totusi, multi fosti angajati ai acestei firme de asigurari din USA au avut un sfarsit dubios de tragic: multi s-au sinucis, altii au fost sinucisi, unii au disparut fara urma…. iar nota de plata este achitata in prezent de catre fiecare cetatean care locuieste pe planeta.Allianz Tiriac se joaca cu focul de multa vreme si a fost acoperit de Blejnar, dar acum nu se mai poate.Daca Blejnar nu rezolva, se rezolva cu cateva mitinguri!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult