Acasa Zvonul Zilei BOMBA anului?

BOMBA anului?

scris de Z.V.
805 afisari
L-au deconspirat procurorii DNA pe Victor Ponta despre care Traian Băsescu susținea că este ofițer acoperit? În toate biografiile oficiale, Victor Ponta spune că este născut pe 20 septembrie 1972.
Numai că ce să vedeți că am descoperit, la sugestia unui prieten😀 !
În Ordonanța de clasare a dosarului „Blair”, procurorii DNA susțin că este născut pe 6 ianuarie 1976, dându-i și CNP-ul care confirmă această dată.
Nici locul nașterii nu corespunde. Ploieștiul nu e București!
Deci,  care este adevărata identitate a lui Victor Viorel Ponta?
Are două, cum zicea Băsescu?

1 comentariu

Constantinescu Valentin-Ionut 29-10-2022 - 08:03

Porumboiu personal poate să piardă, poate sa dispară, sunt lucruri fireşti, normale în orice colţ al lumii. Grav este că firmele, din 6.500 de angajaţi, nu ştiu dacă mai au vreo 300- 400. Toate firmele au intrat în insolvenţă şi îi întreb pe domnul şpăgar Daniel Constantin, aşa să scrieţi pentru că îmi asum ceea ce spun, şi pe domnul căpitan SIE Ponta îi încadrează dumnealor şi mai ales plătesc dumnealor salariile şi tot ce este de plătit la bugetul statului? Nu se va întâmpla asta.
Printr-o declarație politică din 20 aprilie 2013 și printr-o interpelare din 6 iunie 2013, am semnalat, în calitate de senator, că Victor Ponta, pe atunci premierul României, a fost racolat în anul 1997, în timp ce era procuror, cu doi ani vechime în profesie, în SIE de către generalul Cornel Biriș, un profesionist al spionajului românesc, și a activat în unitatea deplin conspirată denumită „Umbre“, „Fantome“ sau „H“. Informația primară mi-a fost furnizată de jurnalistul Ovidiu Ohanesian, care era specializat pe servicii secrete, și mi-a fost confirmată de un general în rezervă, care a activat într-un astfel de serviciu. După această racolare, Victor Ponta a fost promovat de la un Parchet de sector din București (Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1) direct, sărind două trepte, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a activat în Direcția Anticorupție, de Urmărire Penală și Criminalistică, condusă atunci de actualul procuror general Augustin Lazăr. Am mai arătat atunci că procurorul Ponta a fost trimis în misiune externă sub acoperirea participării la un curs de specializare antimafia organizat de Procuratura Națională Antimafia din Italia.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult