Acasa Zvonul Zilei Cine l-a denunţat pe Ludovic Orban la DNA ?

Cine l-a denunţat pe Ludovic Orban la DNA ?

scris de Z.V.
34 afisari

Informaţii explozive ies la iveală în dosarul lui Ludovic Orban. Tiberiu Urdăreanu, patronul UTI, ar fi cel care l-a denunţat la DNA pe fostul candidat la Primăria Capitalei, dar şi pe primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, potrivit unor surse judiciare, citate de jurnaliștii de la România Curată. Urdăreanu ar fi fost determinat să facă denunţul pentru a-şi uşura situaţia judiciară în dosarul în care el însuşi este acuzat de DNA că i-a dat mită primarului din Iaşi, Gheorghe Nichita.

tiberiu urdareanuConsiderat drept unul dintre mogulii IT din România, Tiberiu Urdăreanu a încheiat de-a lungul vremii mai multe contracte controversate cu statul.

Jurnaliștii de la România Curată au dezvăluit că Tiberiu Urdăreanu ar fi mers la DNA cu înregistrări ale unor convorbiri în care Ludovic Orban îi spunea că are nevoie de 50.000 de euro, bani pe care intenționa să îi dea patronilor B1 TV si Realitatea TV. Aceeași sursă precizează că Orban dorea să îşi asigure astfel prezenţa în studiourile B1 şi Realitatea pe perioada campaniei şi pre-campaniei electorale. Banii nu au mai ajuns la destinație, pentru că Ludovic Orban a amânat să meargă la Urdăreanu pentru a face rost de ei, anunță România Curată.
Pe Urdăreanu şi Orban i-ar lega o relație de prietenie, însă, acest lucru se pare că nu l-a împiedicat pe patronul UTI să încerce să-şi bage prietenul după gratii pentru a ieși el basma curată, scriu jurnaliştii de la Curentul. Așadar, Urdăreanu l-ar fi denunţat pe Orban pentru a-şi uşura situaţia în dosarul în care el însuşi este acuzat de DNA că i-a dat mită primarului din Iaşi, Gheorghe Nichita. Tot Urdăreanu i-ar fi denunţat şi pe Nichita sau Lia Olguţa Vasilescu.

Tiberiu Urdăreanu este un personaj controversat. El a fost adjunctul lui Gabriel Oprea în UNPR şi a beneficiat de foarte multe contracte cu statul şi cu primăriile mari din ţară, după cum B1 a reflectat, pe larg, la momentul respectiv.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS