Acasa Zvonul Zilei De ce s-a certat Ponta cu Gabi Oprea ?

De ce s-a certat Ponta cu Gabi Oprea ?

scris de Cristian Vultureanu
16 afisari

Surse din anturajul lui Victor Ponta ne-au dezvăluit faptul că, de ceva vreme, relaţiile dintre premierul Ponta şi vice-premierul Gabriel Oprea s-au răcit brusc. Motivul pare să fie acela că Victoraş nu vrea să-i dea mână liberă generalului Oprea să se implice mai mult în conducerea celor două ministere de forţă: Apărarea şi Internele.

Gabi Oprea nu a mai fost văzut prea des nici pe la şedinţele USL, ba mai mult, trâmbiţata fuziune dintre PSD şi UNPR a rămas doar în stadiul de discuţii. Prin urmare, gurile rele spun că dacă Victor Ponta nu-i va da satisfacţie lui Gabi Oprea, al cărui orgoliu a fost puternic şifonat, în toamnă am putea asista la o dezertare a UNPR-ului, care va pleca cu căţel şi purcel în tabăra altui partid care stă să apară şi care ar avea nevoie musai de reprezentanţi în Parlamentul României

6 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-07-2013 - 16:49

… ca carakteru lui Izmana se pliaza la asemenea …OBICEIURI si TRADITII la rrumani !

Iar Viorel de Victoras cade la prima confruntare, norocul ca TAMPENIA lu’h

Labardoiu il va INGROPA DEFINITIV pe MORThU de la 3 CocEni !

Salut 16-07-2013 - 16:52

Nu ar fi de mirare ca UNPR-ul sa plece. Hoti si traseisti au fost de la bun inceput, de ce acum ar avea principii.

Pe de alta parte, avand in vedere faptul ca, CU ACEST USL, puterea lui Basescu – paradoxal – creste, ar fi dezirabil ca uniunea sa se sparga cat mai rapid si elementele din USL care pot face intr-adevar opozitie la dictatura sa se poata pronunta adecvat. Poate nu este prea tarziu si mai pot salva constructia istorica ce se numeste Romania, desi, strict obiectiv, sperantele sunt mici.

Tache 16-07-2013 - 19:38

Conducatorii Romaniei sunt niste borfasi marunti, hoti de buzunare. Articolul asta este din categoria ” Ponta se cearta cu……. ”. Ultima oara se certase (sanchi…) cu Sebastian Ghita, cu care nu a mai fost vazut discutand amical si intens pe plaja ( sanchi, sanchi…..).

Tom Cc 16-07-2013 - 20:15

Gabi fixativ sau numele de cod din unitatile militare „izmana ” sa plece dela guvern ! Individul asta care demisionat din armata cu gradul de capitan ,ajuns general cu 4 stele de carton presat este o rusine pt cadrele militare active si in rezerva !! A luat stelele de general pe pile politice ,asta habar nu are ce inseamna datoria fata de patrie ,onoarea de militar ! Este un parvenit care a facut la apelul bocancilor colonei din caporali TR ! RUSINE domnule IZMANA !! Ai terfelit onoarea de militar !

nicolae 16-07-2013 - 23:45

Generalul fara frunte , cu ce sa gandeasca ? Dar Ponta , parca nu seamana cu Oprea . O fi si varianta cu frunte dar fara creier ! Pe zi ce trece ne conving de lichelismul care zace in ei .

zorro 17-07-2013 - 19:52

Bai nene,eu l-am votat pe PONTA .sa conduca tara asa cum a promis,NU sa faca aliante de parteneriat cu rudele sale,care erau pana mai ieri aliatii celor care ne-au „distrus”8 ani de zile!….vad ca face greseli peste greseli ,pana intr-o zi cand isi „va rupe gatul”!……se leaga la cap fara sa-l doara!….condu nene,tara asa cum ai promis poporului si vei fi sustinut in toate ,NU mai fa fel de fel aliante si parteneriate!…..uite a trecut aproape 2 ani de cand ai puterea deplina in mana si NU prea se vede!…daca te obstructioneaza cineva ,apari nene la TV si cere ajutorul poporului care te va sustine,ai sa vezi!…..si lasa-l pe acest carierist OPREA sa se duca!…….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult