Acasa Zvonul Zilei Deranj mare la Camera de Conturi Buzău pornit de la București

Deranj mare la Camera de Conturi Buzău pornit de la București

scris de Ștefan Constantinescu
2.504 Afisari

Încă din iarnă, când a fost parașutată la Camera de Conturi Buzău de la ANAF, Sanda Preda s-a lăudat că după pensionarea șefei în funcție ea va prelua puterea. Ceea ce s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă.
Numai că, la concursul ținut în fața comisiei de la Curtea de Conturi, prezidată de unul dintre vicepreședinții lui Nicolae Văcăroiu, Sanda Preda a ieșit plângând din sală pentru că nu a știu nimic. Culmea, ea a fost declarată învingătoare în dauna celorlalți doi contracandidați.
Dacă e cineva interesat, înregistrarea audio-video a simulacrului de concurs există la Curtea de Conturi.
În Camera de la Buzău se vorbește că Sanda Preda are unicul merit că e prietenă cu nevasta lui Călin Popescu Tăriceanu și că notele i-au fost schimbate a doua zi după oral.
Un amic al lui Tăriceanu, consilierul de Conturi Nicu Marcu trage sforile să fie numit vicepreședinte după plecarea la începutul lunii octombrie a echipei executive actuale. Nicu Marcu este profesor universitar cu multe interese în domeniul învățământului, dar, culmea, el răspunde din partea Curții de Conturi de Educație și Cercetare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS