Acasa Zvonul Zilei EXCLUSIV. Bona lui Ponta, la cheful “Mamiţicăi” lui Dan Diaconescu

EXCLUSIV. Bona lui Ponta, la cheful “Mamiţicăi” lui Dan Diaconescu

scris de P.C.R.
96 afisari

Simona Allice Man, preşedintele PP-DD, omul prin care Dan Diaconescu îşi conduce partidul, are 42 de ani. I-a împlinit pe 5 august, ocazie cu care a organizat un chef la un restaurant din Pipera.

Dan Diaconescu si Simona Man, in campania PP-DD

Siona locuieş;te în Pipera împreună  cu concubinul său Liviu Neagu, secretar general al PP-DD, prieten din copilărie cu preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea, cu care a pus la cale alianţa PSD – PP-DD. Neagu s-a ales, după ce a predat PP-DD ciocoilor pe care Dan Diaconescu îi înjura cu foc înainte să-i dea mogulul de casă al lui Ponta, Sebastian Ghiţă, voie să retransmită OTV pe RTV, cu postul de secretar general adjunct al guvernului. După cum se vede, trecerea în barca PSD a fost cu mare folos pentru cuplul Man-Neagu şi pentru Dan Diaconescu, membrii şi simpatizanţii PP-DD, prostiţi pe faţă, rămânând cu degetul în gură.

Un participant la cheful din Pipera ne-a povestit cu jumătate de gură şi cu frica în sân că va afla “Mamiţica”, cum i se spune pe la spate în partid, un fapt inedit de la petrecere. Trebuie precizat că “Mamiţica”, pe lângă că ar face moarte de om ca să-şi realizeze interesele personale, este o fire foarte răzbunătoare.

Inedit e că printre invitaţi s-a numărat şi bona filipineză a familie Ponta. Pe lângă faptul că l-a reprezentat la cel mai  înalt nivel pe preşedintele PSD, bona a avut şi misiunea de a-i recomanda sărbătoritei o surată de a ei.

Cum fata Simonei Man are 16 ani, sursa noastră nu a înţeles exact dacă bona filipineză se va ocupa de Liviu Neagu sau de copilul acestuia. Oricum una dintre sarcini va fi să aibă grijă ca niciunul dintre locuitorii viloiului din Pipera să nu cadă în piscina din curte. Mai ales Liviu.

Uite aşa colaborarea PSD – PP-DD devine tot mai strânsă, spre bucuria ciocoilor din ambele partide.

2 comentarii

Ionel 08-08-2014 - 10:22

Mai are vreo bona libera?

pathfinder 08-08-2014 - 10:30

Bona lui Ponta e uratica.
Da’ la singuratate ce nu face omu’….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult