Acasa Zvonul Zilei Florian Walter, patronul Romprest, a fugit în Cuba

Florian Walter, patronul Romprest, a fugit în Cuba

scris de Z.V.
61 afisari

Decizia DIICOT de dare în consemn la frontieră a patronului Romprest, Florian Walter, ar putea fi tardivă dacă se confirmă că omul de afaceri ar fi ajuns deja în Cuba, ţară cu care România nu are tratat de extrădare. florian-walterWalter este anchetat într-un dosar în care procurorii îl acuză că ar fi participat la o evaziune fiscală în valoare de aproape 20 de milioane de euro.

Portivit ph-online.ro, Florian Walter ar fi părăsit România cu o zi înaintea declanşării percheziţiilor la domiciliul şi la sediul firmelor acestora, zburând din Franţa spre Cuba, după ce ar fi ajuns cu maşina până la Nisa. Conform aceleiaşi surse, în Principat, omul de afaceri român ar fi aranjat mai multe transferuri bancare.

Miercurea trecută, purtătorul de cuvând al DIICOT a anunţat că „există indicii cum că Florian Walter este în ţară şi se sustrage urmăririi penale”. De atunci nu a mai existat nicio luare de poziţie oficială vizavi de acest subiect.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult