Acasa Zvonul Zilei Generalul Rotaru, fost şef al DGIA, joacă şi câştigă

Generalul Rotaru, fost şef al DGIA, joacă şi câştigă

scris de Cristian Vultureanu
68 afisari

Generalul (r.) Gheorghe Rotaru, fost şef al serviciilor secrete din armată şi etern consilier al ministrului Apărării este şi un împătimit jucător la Loteria Română. Generalul Rotaru face jocuile şi în politica dâmboviţeană, dar şi în lumea jocurilor de noroc. Şi câştigă în ambele cazuri.

Dacă în domeniul profesional are o carieră impresionantă şi a ocupat funcţii importante în domeniul spionajului militar, ajungând şef al DGIA şi consilier al tuturor miniştrilor ai apărării din ultimii 7 ani, şi în domeniul jocurilor de noroc a avut noroc, câştigând de cel puţin două ori la loterie premii consistente. Potrivit informaţiilor obţinute de Ziua Veche, Rotaru a dat lovitura şi a câştigat  la loto peste 800 de milioane de lei vechi. Prima dată în 2004, când a ridicat de la casieria loteriei peste 200 de milioane de lei vechi, ulterior, în iunie 2009, când a încasat de la Loteria Română aproape 60.000 de roni.

1 comentariu

Amalia 13-02-2013 - 21:08

Inainte de 89 se cumprau la preturi astronomice lozurile in plic cu Dacia etc.
Macar unii isi aduc aminte si pot face legaturile evidente…

Ami

PS: Mai joaca la UNPR ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult