Acasa Zvonul Zilei În ciuda procurorilor, domnişoarele cu plată au revenit pe anunţul.ro

În ciuda procurorilor, domnişoarele cu plată au revenit pe anunţul.ro

scris de Z.V.
107 afisari

Site-ul anunţul.ro este urmărit penal pentru proxenetism, după ce procurorii au stabilit că prin intermediul acestuia erau racolaţi „clienţi” de către mai multe persoane, instanţa stabilind ca să nu mai fie publicate anunţuri la rubrica „Ea caută partener”.

anunturi sex pe baniRubrica Matrimoniale din cadrul site-ului www.anuntul.ro a fost interzisa in data de 3 aprilie 2015 conform deciziei Ministerului Public.
În urma prezentării în faţa instanţei, judecătorii au stabilit ca firma Anunţul Telefonic SRL să nu mai aibă voie să desfăşoare activităţi de natura celor cu ocazia cărora a fost comisă infracţiunea de proxenetism.
Cu toate acestea, anunţurile prin care fetele oferă servicii sexuale contra cost au reapărut pe site-ul anunţul.ro, la o altă rubrică, iar în loc de prezentarea explicită a serviciilor oferite se precizează doar diferite servicii de „masaj de relaxare care te face sa te simti in al 9-lea cer”.

După cum se poate observa şi în fotografie, rubrica prestări servicii diverse este plină numai cu anunţuri ale fetiţelor care oferă masaj de relaxare. Aceasta este singura diferenţa între vechile anunţuri de la rubrica „Ea cauta partener” şi actuala rubrică de „Prestări servicii”. În rest, locaţiile sunt cele cunoscute de poliţie. La fel şi fetele.
Suntem curioşi ce vor face acum procurori, deoarece proprietarii site-ului anuntul.ro nu pot decat să-şi frece mîinile de bucurie pentru că le-a revenit o sursa de venit substanţială.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult