Acasa Zvonul Zilei Războiul lupilor tineri

Războiul lupilor tineri

scris de Z.V.
119 afisari

Alina Petre-Măgureanu l-a dezonorat pe juniorul lui Virgil în stânga şi-n dreapta, a dat din casă şi a mai pus şi de la ea, ceea ce a atras ura seniorului.
lupii tineriDorin Iacob a primit sarcină să repereze onoarea familiei. Virgil l-a asmuţit, printre alţii, asupra lui Dan Cristian Popescu, despre care mass-media a anunţat că ar avea o relaţie cu Alina Petre, fosta soţie a fiului lui Virgil Măgureanu.
În 2016, Popescu a candidat la Primăria Sectorului 2, împotriva lui Mugur Mihai Toader, fratele Rodicăi Nassar, şefa organizaţiei PSD Sector 2, amica lui Iacob şi aliat în mediile de afaceri siro-libaneze mioritice ale acestuia. Iacob a condus campania agresivă de discreditare a lui Popescu la alegerile locale. Toader a câştigat.
Dan Cristian Popescu a devenit viceprimar, a coalizat consilierii locali şi funcţionarii lui Onţanu. Acum, Toader degeaba e primar. A pierdut consiliul, e legat de mâini şi de picioare, la figurat deocamdată.
Popescu se luptă pe un alt front, politic, şi cu Anca Boagiu, fost ministru inventat de Isărescu şi perpetuat sub Tăriceanu şi Boc. Anca e trecutul, Dan e viitorul…
Popescu e susţinut de structurile noi, îndatorate Euromediei. E un toboşar al vremurilor noi… Ca şi Dan Mihalache…
DCP e puternic şi îşi poate permite pedepsirea vrăjmaşilor care l-au înfruntat.
Iacob a fost la îndemână. Se pregăteşte Nassar. Care şi ea rezistă de prea multă vreme în fruntea unor structuri de partid şi de Stat.
Noii şi viitorii încep să-i dărâme pe vechi, pe foşti, aşa cum Benaia Ben Iehoiada l-a tăiat cu sabia pe Ioab Ben Ţeroia, încleştat de coarnele jertfelnicului.
Şi iată cum bătrâni ca Isărescu şi Măgureanu, care păreau eterni, imuni şi atotputernici garanţi ai libertăţii şi prosperităţii vasalilor, nu mai pot proteja loialitatea supuşilor.
Şi nici pe ei înşişi nu se vor mai putea proteja, la un moment dat..

Preluare din ziarul Bursa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult