Acasa Zvonul Zilei Reuniunea PSD. Aventurile lui Marian Vanghelie în Delta Dunării

Reuniunea PSD. Aventurile lui Marian Vanghelie în Delta Dunării

scris de Matei Iliescu
2 afisari

Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie îi povestea, la întrunirea liderilor PSD din Delta Dunării, omologului său de la Constanţa, Radu Mazăre, aventurile sale de la precedenta reuniune a conducerii PSD de la Orăştie.

Preşedintele PSD Victor Ponta i-a pasat lui Marian Vanghelie responsabilitatea excluderii din partid a lui Adrian Severin. Primarul de la 5, care numai prieten cu Ponta nu e, a convocat miercuri o conferinţă de presă în care a întors-o ca la Ploieşti. Iată câteva din cele spuse de Vanghelie, în manieră personală: @ Luni voi convoca şedinţa Biroului Executiv al municipiului Bucureşti, l-am convocat şi l-am rugat şi pe domnul Adrian Severin să fie prezent. Aşa spune statutul, că nu poţi să iei o decizie asupra unui om dacă nu-l inviţi. Dacă nu vrea să vină, este cu totul altceva. Ca atare, luni vom stabili exact tot ce trebuie stabilit @ Decizia mea va fi de a propune către organizaţia de Bucureşti excluderea domnului Adrian Severin. În funcţie de ceea ce vor stabili colegii noştri vom înainta către Biroul Permanent decizia organizaţiei de Bucureşti @ Cred că acest caz are consecinţe internaţionale, dar şi interese internaţionale, părerea mea personală @ Deduc că s-a încercat să fie chemaţi oamenii mai influeţi, mai importanţi din PE. Din informaţiile pe care le am, cred că vor mai apărea câteva cazuri în următoarele zile. Ca atare, cred că se doreşte din partea unor persoane eliminarea unor oameni influenţi din rândurile parlamentarilor europeni Europarlamentarul Adrian Severin, implicat într-un scandal de corupţie la PE, a declarat marţi la Realitatea TV că, în opinia sa, declaraţiile politice făcute de colegii săi din PSD, care îi cer demisia, sunt un rezultat al presiunilor făcute de liderul grupului socialist din PE, Martin Schulz, care ar avea motive să se bucure de înlăturarea lui, întrucât a văzut întotdeauna în Severin "un important concurent".

Aventurile lui Marian Vanghelie în Delta Dunării

În tabăra militară de lângă Orăştie, unde baronii PSD i-au pus în vedere lui Victor Ponta să-şi asume candidatura la alegerile prezidenţiale, Marian Vanghelie a avut, pe fondul nervilor şi al trasului la măsea, un conflict cu ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Mihnea Costoiu.

Vanghelie îi explica lui Mazăre, cu lux de amănunte, cum l-a bătut pe patronul de la hotelul Arsenal din Oraştie şi cum i-a spart capul lui Costoiu.

Radu Mazăre, care tocmai se lovise la cap de portbagajul maşinii cu care se deplasase la Tulcea, s-a arătat extrem de interesat să cunoască victima, întrebându-l, în limbajul baronilor PSD, pe Vanghelie: “Cine p… mea e Costoiu ăsta?”.  Vanghelie i-a răspuns pe aceeşi limbă:”Un labagiu, d-l în p… mea!”. La care Mazăre: “Să mi-l arăţi, bă, şi mie pe Costoiu ăsta”.

Din păcate pentru Vanghelie şi Mazăre distracţia nu a durat mult. Victor Ponta, care se comporta ca un preşedinte de ţară deja ales, i-a tratat cu sictir şi indiferenţă pe baroni, delegându-l pe Sebastian Ghiţă să-i bage în seamă, în numele lui.

Motiv pentru care Marian Vanghelie, ca şi la Orăştie, a părăsit val vârtej lucrările baronimii PSD din Delta Dunării, băgându-şi şi scoţându-şi tot armamentul din dotare.

16 comentarii

Mircea 23-08-2014 - 13:45

Interesant. In ce tabara mai gasim limbajul asta ?

mircea 23-08-2014 - 14:12

pai in delta cel mai bine se descurca albatrosii nu cyoarele

UnUL 23-08-2014 - 14:59

Păi acolo nu erau decât păsări de pradă PSD-iste.

Mircea 23-08-2014 - 15:13

QED

urbos 23-08-2014 - 15:17

QED ce ma piele de scrot? Hahaha!
Mai e si sifiliticu rujat tot cu QED. A invatat imbecilu trei litere.

ancuta 23-08-2014 - 15:23

Π,
astea se invata p’an’tra opta!
mai ai!

ancuta 23-08-2014 - 15:26

scuze!
π

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-08-2014 - 15:29

Insumata toata capacitatea voracee a acestor pasarele , par a nu depasi apetitul de colibri in fatza unor RAPTORI gen basescu , videanu , berceanu , boc si apostu, hudrea ,ridtzi , basca anasta!

UnUL 23-08-2014 - 15:36

Schimă-ți ochelarii, că ai grave probleme de vedere!

UnUL 23-08-2014 - 15:38

Pardon: Schimbă-ți ochelarii, că ai grave probleme de vedere! Și de înțelegere, desigur, dar la asta nimic nu mai poate ajuta.

ancuta 23-08-2014 - 15:06

DIN SURSE SIGURE ANEXAM STENOGRAMA DISCURSULUI DOMNULUI PONTA:
IO, doctor Ponta viorel vector, va declar ca tre sa renunt la pactu cu care ma sedus banditul si nenorocitul ca cand ma pus s-a semnez eu nu ieream atent si adormitu ala de Crin nu ma zesizat, ca ……. ….., .
Asta am avut de spus.
cel care v-a fiii Presedinte ca sa stii base nenorocitule si amaratule si nenorocit ce iesti cu familia si sa nu te i-ei de socru-l meu cati bag mana in gati tai de bandit. Ca nu mai pot nenorocitu dracu ma face neom firaral dracu ca se ia de tata socru care mie ca s-iun tata nenorocitu si nebunu si betivu anagramt si alfabet de cultura.
Cami vine so bat pe sarmizsecetuza cu tot cu plozi ei ca nu a luat viraju une trebuia si cat pe ce sa nu fie THE CHAMP, futul in cur de bleg.
Da am promis poporului si tre sa ma tin de cuvint ca curtea costutionala nu ma lasa ca leam dat la toti functi si salari mari da tot cu nenorocitu de betiv tine toti.
Of doamne ca tata socru nu mai ia postu ala de arhanghel ca sta unu dea lu basescu pe post. cre cai gabriel , oprea ca tot timpu sare in barca care merge mai repede futul in cooiur si peasta.
Da las ca trece timpu si-l dau jos pe nenorocitu asta si cand o sa ma aleg io o sal fut in toate puscariile deo sa ma roage sal iert ca mam saturat”
PeSe: deseara am s-a vorbesc cu tata socru sa faca festanii si leturghii casa nu mai poata bea nimica nenorocitu ca cand e beat e greu de inteles cu engleza lui.”
incunPeSe:sa sti nenorocitule ca cand leam promis la tuturor romanilor ca ii scap de mutra ta si de familia ta de nenorocitiii in 2014 o s-a m-a tin de cuvint casa nu zica romaniiii ca eu nus om de cuvant boule si amaratule si carciumarule ce esti ca de te mai iei de tata socru ti-fut dumnezeiiii mati de bandit care neai nenorocit si nu te m-ai saturi de putere si de trai bun de dorobantii.
Ca daca poporul nu majuta o s-a majute dumnezeu lu tata socru ca fuututi dumnezei mati de bvandit neam saturat de tine si o sa te bag la puscarie asa cum iai bagat tu nebunu-le pe adi sip e DOMNU DAN ca mare bandit iesti fireai al dracu de nenorocitule si amaratu-le!!

Mircea 23-08-2014 - 15:10

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Sper ca halebarda de serviciu are simtul umorului.

ancuta 23-08-2014 - 17:16

Mircea,

fii atent aicea, frate:

http://www.gandul.info/politica/ponta-a-ajuns-in-presa-britanica-premierul-romaniei-s-a-dat-drept-simona-halep-ca-sa-stranga-like-uri-pe-facebook-13135342

scarna asta va conduce o tara NATO, a opta ca teritoriu si ca popu l a tie din Europa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

salut 23-08-2014 - 15:23

Inregistrarile si scrierea discutiilor au fost facute de Unitatea de Inteligenta Intrunita a PDL.

ancuta 23-08-2014 - 15:32

2:15, 3,147det! 2:15.

Ionela 23-08-2014 - 15:45

La ce ne putem astepta din parte golanimii, numita aiurea, „baronime” ?!?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult