Acasa Zvonul Zilei Se înregistrează şi la Registrul Comerţului

Se înregistrează şi la Registrul Comerţului

scris de P.C.R.
1 afisari

Despre activitatea Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, cât şi despre conducătorii acestuia, nu s-a scris mai nimic în presă de ceva vreme.

Bogdan Găurean face şi desface în Registrul ComerţuluiDar, potrivit surselor noastre, se va scrie în curând. Acolo este un tânăr, de vreo treizeci de ani, Bogdan Călin Găurean, pus în funcţia de director general adjunct de ex-ministrul liberal al Justiţiei Tudor Chiuariu şi păstrat până în zilele noastre. Cică despre el or să apară nişte lucruri. Cum taie el şi spânzură, cine îi ţine spatele şi multe fapte de „arme” din trecutul destul de recent.

Pentru cine nu-şi aminteşte, între Ministerul Justiţiei şi Camera de Comerţ a României a fost o luptă teribilă, chiar şi în Parlament, pentru subordonarea Registrului, dar mai ales pentru a pune mâna pe zecile de milioane de euro produse de această instituţie.

Are vreo legătură Registrul Comerţului cu înregistrarea unor firme specializate în evaziune fiscală?, este o întrebare care ni s-a pus, de către surse, şi pe care o dăm mai departe.

Sursele mai spun că directorul general, Adriana Luminiţa Iacob, este, în realitate, subalterna lui Găurean. Nu că i-ar plăcea, dar asta e situaţia din teren.

Vom trăi şi vom vedea!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult