Acasa Zvonul Zilei SIE racolează ziarişti

SIE racolează ziarişti

scris de Cristian Vultureanu
2 afisari

Serviciul de Informaţii Externe organizează un program de stagii de practică în domeniul open-source intelligence adresat masteranzilor de la Jurnalism, Drept, Istorie, Limbi Străine, Relaţii Internaţionale, Filozofie, Ştiinţe Politice şi Comunicare.
Serviciul de Informatii ExterneProgramul se adresează în special masteranzilor interesaţi de domeniul geopolitic şi al relaţiilor internaţionale.
Selecţia
se va baza pe criterii academice excepţionale. Constituie un avantaj cunoaşterea mai multor limbi străine.
Numărul de locuri este limitat, SIE intenţionează să pună accentul pe calitatea academică a participanţilor. Absolvenţii vor primi un număr de credite integrate în programa de practică a masterului cât şi un atestat de absolvire a cursului.
Stagiul oferă posibilitatea de a dobândi experienţa practică, complementară studiilor academice, într-un mediu de elită.
Intenţia SIE este să deschidă instituţia spre tinerii cercetători în domeniul socio-uman.

1 comentariu

mru 15-02-2011 - 13:09

Da’ ce? Nu le mai ajung ziaristii infiltrati deja? Au trecut la studenti?!? Ce urmeaza? Liiceni, gimnazisti, copii de gradinita?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult