Acasa Zvonul Zilei Traian Băsescu omorât de un e-mail

Traian Băsescu omorât de un e-mail

scris de Cristian Vultureanu
3 afisari

O adresă de e-mail atribuită postului de televiziune Antena 3 a fost folosită într-un atac informatic care anunţă moartea preşedintelui Traian Băsescu. Destinatarul e-mailului trebuie să acceseze un link de unde se descarcă un virus executabil, nociv pentru computer.

Traian Băsescu omorât de un e-mail

foto:Agerpres

Pentru a da şi mai multă credibilitate informaţiei, autorii atacului au folosit numele postului de ştiri Antena 3 în denumirea adresei de la care pare primită ştirea, o adresă însă inexistentă.

Textul integral al mailului:

„Subiect – Şocant! Preşedintele Băsescu a suferit un accident mortal!

Şoc naţional! Traian Băsescu este desfigurat după ciocnirea frontală a maşinii prezindenţiale cu un alt vehicul aflat în trafic. Imagini în premieră aici (link)”

Antena 3 a menţionat că nu are nicio legătură cu acest atac informatic şi a avertizat utilizatorii să nu acceseze link-ul, pentru a îşi proteja calculatorul.

1 comentariu

Morkova Vesela 29-05-2011 - 19:32

Din fericire Huhu a deschis emailul ca sa vada nenorocirea, deja isi freca mainile si mai si comandase o sticla de sampanie ca sa sarbatoreasca. De aia nu a mai aparut. Cine sapa o groapa liberala, cade singur in pesedaciune!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult