Acasa Zvonul Zilei Zvonul zilei. Primarul Constantin Boşcodeală şi-ar lua zborul afară

Zvonul zilei. Primarul Constantin Boşcodeală şi-ar lua zborul afară

scris de Z.V.
6 afisari

Aflat la – ţineţi-vă bine! – al cincilea mandat, primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, a fost trimis în judecată, în luna iunie, pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. E vorba de un nou dosar, în care este acuzat că a preluat nelegal un teren de 33 de hectare de la Staţiunea de Cercetare pentru Legumicultură Buzău, în condiţiile în care primise un alt teren, prejudicul fiind de peste 24 milioane de lei.

Primarul Constantin Boşcodeală şi-ar lua zborul afară

Primarului Boşcodeală i-au fost puse sub sechestru: o casă de locuit din municipiul Buzău, cu suprafaţă construită desfăşurată de 218,39 mp (cota de 1/2); un apartament în municipiul Buzău, cu suprafaţa utilă de 72,27 mp; un apartament în Buzău, cu suprafaţa utilă de 43,84 mp (cota de 1/2); o suprafaţa de 48.702 mp teren arabil situat în extravilanul comunei Amaru, judeţul Buzău; o suprafaţă de 68.995,00 mp teren arabil situat în extravilanul comunei Amaru; o suprafaţă de 50.004,00 mp teren arabil în extravilanul comunei Amaru, judeţul Buzău (cota de 1/2); o suprafaţă de 50.000 mp teren arabil în extravilanul comunei Amaru, judeţul Buzău (cota de 1/2); o suprafaţă de 40.800 mp teren arabil în extravilanul comunei Amaru (cota de 1/2); un imobil situat în oraşul Năvodari, zona Mamaia, format din teren intravilan în suprafaţă de 194 mp şi o casă de vacanţă formată din trei camere şi dependinţe cu suprafaţa construită de 81 mp (cota de 1/2); un teren în suprafaţă de 2.930 mp de pădure, situat în extravilanul comunei Stâlpu, judeţul Buzău (cota de 1/2); un teren în suprafaţă de 670 mp de păşune situat în extravilanul comunei Merei, judeţul Buzău (cota de 1/2); un autoturism marca BMW 525 I şi o remorcă de transport ambarcaţiuni marca Umbra Rimorchi URIM 5B/M.

Primarul Constantin Boşcodeală a mai fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, în 11 iulie 2013, într-un alt dosar în care este acuzat că ar fi dat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei Asociaţiei Sportive Fotbal Club Gloria Buzău.

Ei, bine! Nu-l plângeţi pe baronul de Buzău. Ca şi confratele său PSD, primarul Constanţei Radu Mazăre, primarul Constantin Boşcodeală are şi alţi bani puşi la ciorapi. Nu puţini, ci cât cinci mandate de primar. Aşa că Boşcodeală s-a apucat mai nou să-şi transfere banii în străinătate. De ce? Păi are de gând, spun apropiaţii săi, să se ducă după ei şi să lase Justiţia cu ochii în soare.

DNA, hai cu un arest la domiciliu sau măcar cu interdicţia de a nu părăsi Buzăul! Să-i tai aripile lui Boşcodeală.

4 comentarii

Mircea 13-08-2014 - 10:18

Asta nu e zvon:

„Fostul ministrul Dan Şova este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu şi este audiat astăzi la DNA. Dan Şova a condus Ministerul Transporturilor până în urmă cu două luni.”

Florin 13-08-2014 - 10:31

Si ce daca! Traian Basescu s-a aflat si el n cercetari penale la momentul in care a urcat pe tronul de la Cotroceni.

UnUL 13-08-2014 - 10:33

Oare?

Bulanas 17-08-2014 - 18:42

Pai terenul ala nu l-a preluat numai pentru el. Mai sapati pe la diverse firme de partid!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult