Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Ministrul Agriculturii Achim Irimescu, rănit într-un accident rutier

UPDATE – Ministrul Agriculturii Achim Irimescu, rănit într-un accident rutier

scris de C.F.V.
98 Afisari

UPDATE – Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, și omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, au suferit fracturi de piramidă nazală în urma accidentului rutier în care a fost implicată mașina celor doi, joi, în județul Ialomița, precizează Ministerul Sănătății.

Conform sursei citate, cei doi miniștri vor fi transferați la Spitalul Elias din București.

„Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia arată că ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigațiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL și neuro-chirurgical. Oficialii vor fi transferați la București, la Spitalul Elias, cu ambulanța”, arată MS, într-o informare de presă.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, și omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se află într-o vizită oficială în România, au avut un accident rutier joi, în apropiere de Slobozia.

„Am avut un accident cu mașina, în care eram împreună cu ministrul kuweitian. Eram în coloana oficială și a percutat o altă mașină…n-a apucat să se dea la o parte. Nu suntem grav răniți. Eram pe autostradă, mergeam către Brăila și s-a întâmplat după Slobozia. A venit SMURD-ul și ne-a luat de la locul accidentului și acum suntem la spitalul din Slobozia. Trebuie să ne controleze pentru că asta este procedura. Suntem loviți la nas și eu și ministrul kuweitian, dar suntem bine”, a declarat, joi, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Achim Irimescu

Achim Irimescu

Achim Irimescu a fost transportat la Spitalul din Slobzia cu o ambulanță SMURD. Ministrul se afla pe bancheta din spate împreună cu ministrul Agriculturii din Kuwait, care a fost ranit si el..

Achim Irimescu ar fi fost rănit unor și a fost transportat la spital pentru investigații, alături de oficialul din Kuwait. Mașina în care se aflau cei doi ar fi acroșat un alt autovehicul care a tras pe dreapta pentru a face loc coloanei oficiale. Incidentul a fost confirmat chiar de ministru, care a fost contactat de Agerpres.

O delegaţie din Kuwait, condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul, Ali Saleh Al Omair, se află în vizită oficială în România, în perioada 23-27 august 2016.

UPDATE: Ministrul Irimescu a suferit un traumatism cranian ușor, la fel ca traducătoarea sa. Ministrul din Kuwait a suferit fracturi nazale și un trumatism cranian ușor. Starea celor trei nu necesită internare. În prezent se așteaptă rezultatele testelor cu tomograf.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult