Acasa Revista Presei Revista presei. Firea: Dragnea vrea să mă lichideze

Revista presei. Firea: Dragnea vrea să mă lichideze

scris de Z.V.
95 Afisari

Victor Negrescu, responsabilul cu pregătirea şi exercitarea preşedinţiei rotative a Consiliului UE de către România demisionează din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene, MAE nu recunoaşte legitimitatea şi condamnă alegerile din regiunile separatiste din Ucraina, precum şi circulaţia tramvaielor pe linia 41 este oprită în acest sfârşit de săptămână, pentru executarea unor lucrări la calea de rulare, dar şi ce spune Dan Alexa despre posibila sa plecare la Astra Giurgiu sunt printre principalele subiecte ale zilei de 11 noiembrie.

Firea: Dragnea vrea să mă lichideze. Vrea să dea OUG pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei. Firea a spus că în urmă cu câteva zile Dragnea a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, în afară de Robert Negoiţă, cărora le-a spus că Firea va fi înlăturată de la conducerea organizaţiilor PSD Ilfov şi Bucureşti şi că va fi dată această OUG, iar Gabriela Firea va rămâne doar primar general onorific, relatează Adevărul.

Iohannis: “Pendulăm între ceva ars şi o prăjitură foarte bună“. Preşedintele Klaus Iohannis consideră că, în ultimul secol, România a trecut prin perioade foarte bune, dar şi prin dictaturi cu rezultate groaznice, comparând acest traseu cu pendularea între ceva ars şi o prăjitură foarte bună, notează Cotidianul.

Dezvăluire explozivă despre soarta lui Tăriceanu. Are deschis drumul spre Cotroceni.Avocatul Toni Neacşu, fost judecător şi fost membru al CSM, lansează o ipoteză senzaţională, legată de scandalul în care este prins Călin Popescu Tăriceanu. După cum se ştie, preşedintele Senatului este acuzat de procurorii DNA de luare de mită, motiv pentru care au cerut Camerei superioare a Parlamentului să avizeze începerea urmăririi penale, scrie Evenimentul Zilei.

Victor Negrescu demisionează. Ministrul răspundea de pregătirea preluării Preşedinţiei Consiliului UE. Responsabilul cu pregătirea şi exercitarea preşedinţiei rotative a Consiliului UE de către România demisionează din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. Gestul lui Victor Negrescu s-a produs după o discuţie despre stadiul pregătirilor, la finalul şedinţei de guvern de vineri, potrivit Gândul.

O problemă pentru viitorul ministru al Afacerilor Europene: România a trimis apărarea în Justiţia UE fără să fi aplicat directiva contra spălării banilor şi riscă o condamnare în timpul Preşedinţiei Consiliului UE. Ce ne reproşează Comisia Europeană. HotNews.ro l-a contactat, sâmbătă, pe agentul guvernamental al României la Curtea de Justiţie a UE, Radu Canţăr, care face parte din echipa formată de ministrul demisionar al Afacerilor Europene, Victor Negrescu.

Ponta: Se pare că cineva chiar şi-a propus să ne scoată din UE. Fostul premier Victor Ponta a comentat informaţiile apărute în mass-media referitoare la o demisie din funcţie a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, spunând că „se pare că cineva chiar şi-a propus să ne scoată din Uniunea Europeană”, titrează Jurnalul.ro

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, despre remanierea sa. Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a precizat, în contextul informaţiilor din mass-media privind o demisie a sa din funcţie, că îşi rezervă dreptul să îşi exprime punctele de vedere în cadrul Guvernului şi al PSD, consemnează România liberă.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea a început campania pentru prezidenţiale imediat după alegerile parlamentare. În partid a spus că vrea să candideze la Preşedinţie. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că nu crede în sinceritatea lui Liviu Dragnea atunci când liderul PSD afirmă că ar fi dispus să-l susţină pe Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale, precizând că Dragnea doreşte să fie candidatul social-democraţilor pentru Preşedinţia României. Firea mai susţine că lui Liviu Dragnea îi sunt prezentate rezultate modificate ale sondajelor de opinie deoarece nu stă bine în cercetările sociologice, informează Stiripesurse.ro.

MAE nu recunoaşte legitimitatea şi condamnă alegerile din regiunile separatiste din Ucraina. Ministerul Afacerilor Externe nu recunoaşte legitimitatea alegerilor în regiunile controlate de separatişti din Donetk şi Lugansk, pe teritoriul Republicii Ucraina, şi condamnă ferm organizarea acestora, relatează Ziare.com.

Circulaţia tramvaiului 41, oprită în acest week-end. Circulaţia tramvaielor pe linia 41 este oprită în acest sfârşit de săptămână, pentru executarea unor lucrări la calea de rulare, potrivit Societăţii de Transport Bucureşti, publică Economica.net.

eMag estimează vânzări de 400 de milioane de lei în ziua de Black Friday de anul acesta. Care este produsul cel mai căutat de către români? Compania eMag, care a lansat pe piaţa locală în urmă cu opt ani ziua de Black Friday, se aşteaptă pentru vinerea de Black Friday de anul acesta la o creştere a vânzărilor de până la 400 de milioane de lei, conform CEO-ului companiei, Iulian Stanciu. Anul trecut, compania a înregistrat vânzări de 360 de milioane de lei, anunţă Ziarul Financiar.

Gluma pe care Klaus Iohannis a făcut-o cu laureatul premiului Nobel pentru Fizică 2018. Aflat în Franţa, preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit cu laureatul premiului Nobel pentru Fizică 2018, Gerard Mourou, cu care a făcut o glumă, transmite Libertatea.

CFR Cluj – Dunărea Călăraşi 0-0. Ce spune Dan Alexa despre posibila sa plecare la Astra Giurgiu. Dan Alexa, antrenorul Dunării Călăraşi, s-a declarat mulţumit de punctul scos de echipa sa pe terenul campioanei CFR, 0-0. „Chirurgul” a vorbit şi despre o posibilă plecare la Astra Giurgiu, informaţie oferită în exclusivitate de GSP.ro

O jucătoare de top din WTA şi-a anunţat retragerea! Australian Open, ultimul turneu. Lucie Safarova, cea care va împlini 32 de ani în luna februarie a anului viitor a anunţat că va încheia activitatea imediat după turneul de Grand Slam de la Australian Open. Jucătoarea din Cehia a devenit profesionistă în 2002 şi a fost foarte apreciată, atât în proba de simplu, dar mai ales în cea de dublu, titrează Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult