Acasa Actualitate-InternaSocial Alexandria: Microbuz răsturnat, 18 persoane rănite

Alexandria: Microbuz răsturnat, 18 persoane rănite

scris de Laurentiu Banches
80 Afisari

Un microbuz s-a răsturnat după ce a fost lovit de o autoutilitară, 18 femei ajungând rănite la spital, în dimineaţa de vineri, 17 mai.

Alexandria: Microbuz răsturnat, 18 persoane rănite

Poliţia Judeţeana Teleorman a anunţat că o autoutilitară care transporta pâine nu a oprit la indicatorul Stop şi a lovit un microbuzul cu călători, care în urma impactului s-a răsturnat. În urma accidentului rutier, 18 femei aflate în microbuz, care făceau naveta la o unitate economică din Alexandria, au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Teleorman.

Comisarul Adrian Ilicea a declarat pentru rtv.net că  „A fost un accident între un microbuz cu 20 de locuri, în care se aflau 18 femei care făceau naveta la o unitate economică din Alexandria, şi o autoutilitară, iar după impact microbuzul s-a răsturnat. Şoferul autoutilitarei nu a acordat prioritate de trecere microbuzului cu călători, iar ulterior autovehiculele au intrat în coliziune. Cele 18 pasagere din microbuz, care au suferit diferite leziuni, au fost transportate cu salvările SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman la Spitalul Judeţean Teleorman, unde se va stabili gravitatea rănilor” Şoferii celor două autovehicule au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că bărbatul care conducea autoutilitara avea o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult