Acasa Actualitate-InternaSocial București: Cel mai mare loc de joacă pentru copii din țară va fi inagurat azi

București: Cel mai mare loc de joacă pentru copii din țară va fi inagurat azi

scris de C.S.
356 Afisari

Cel mai mare loc de joacă pentru copii din țară va fi inaugurat astăzi, în Capitală. Acesta se întinde pe o suprafață de 815 mp și va fi găzduit de Orășelul Copiilor, din sectorul 4, accesul fiind gratuit.

Cel mai mare loc de joacă pentru copii din România va fi inaugurat, astăzi, în Capitală.

Locul de joacă este acoperit, are aparate noi, viu colorate și distractive, cu amenajări care stimulează inventivitatea, capacitatea de a interacționa, în special pofta de joacă”, se arată într-un comunicat al Primăriei sectorului 4.

Copiii vor avea parte de un concert de colinde și o reprezentație specială a Teatrului de Magie. Festivitatea de deschidere se va încheia cu sosirea lui Moș Crăciun, care va împărți daruri tuturor celor prezenți. La eveniment va lua parte și primarul Cristian Popescu (Piedone).

Proiectul este parte a programului de reamenajare a Orășelului Copiilor, demarat în 2011 de primăria sectorului 4. Spațiul de joacă este complet acoperit și beneficiază de dotări moderne, conforme cu cele mai norme de siguranță în domeniu. Copiii vor fi supravegheați în permanență de personal calificat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult