Acasa rss 1asig Incendiu. Trei animatoare au ars de vii într-un restaurant din Constanţa

Incendiu. Trei animatoare au ars de vii într-un restaurant din Constanţa

scris de A.B.
1.130 Afisari

Un incendiu a distrus sâmbătă noaptea un restaurant, un bar şi un cazino din Constanţa. Trei tinere dansatoare au ars de vii în restaurant, după ce au rămas blocate în vestiarul restaurantului. O altă animatoare, rănită grav, a fost adusă de urgenţă cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși din Bucureşti.

Incendiu. Trei animatoare au ars de vii într-un restaurant din Constanţa

Incendiul a izbucnit sâmbătă seara, în jurul orei 22, la un restaurant cu specific libanez din centrul Constanţei, în timp ce în local se aflau zeci de clienţi. „A fost foarte mult fum, vizibilitate scăzută, nu s-a putut intra uşor la interior pentru a acţiona asupra focarelor. A trebuit să acţonăm cu foarte multă apă din exterior”, a declarat maiorul Ion Văduţ, prim-adjunct inspectorului șef de la ISU Dobrogea. Pompierii au reuşit să îi scoată la timp pe clienţii restaurantului, însă nu au putut salva viaţa celor trei dansatoare, care se aflau în vestiar în momentul izbucnirii incendiului şi nu au mai putut ieşi.

„Sunt decedate din păcate, se află în interior. Poliţia judiciară a chemat aparţinatorii pentru a identifica victimele”, a spus Ionuţ Cealera, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Constanţa. Potrivit sursei citate, alte trei pesoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. În clădirea cuprinsă de flăcări mai funcţionau un bar cu muzică live şi un cazino.

„Venea un fum negru. Mi-am evacuat locaţia, aveam un concert live şi atât a mai rămas”, a spus proprietarul barului. Zeci de pompieri s-au chinuit toată noaptea să stingă incendiul. Pe toată durata intervenţiei, traficul a fost blocat pe Bulevardul Tomis din Constanţa.

Atât pompierii cât şi poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili exact care sunt cauzele incendiului. Două variante sunt luate în calcul: fie incendiul a fost pus intenţonat, fie a fost vorba despre un scurtcircuit.

13 comentarii

Antibasistul 06-04-2014 - 14:26

DUMNEZEU SA LE ODIHNEASCA, la fel pe toți ce au pierit ca ele!!!!!

Dupa numele restaurantului, Beirut, patronu-i libanez, mulți libanezi au fost amestecați in afaceri murdare, asa ca evreii!!!!!

Tache 07-04-2014 - 07:17

Inamicii maniaci, dusmanii de moarte fara motiv, au primit UN AVERTISMENT !!!

N-a fost bomba nucleara, ati scapat de data asta…….

Ionel 06-04-2014 - 14:50

Dansatoarele moarte sunt si acum pe blogul restaurantului libanez

Antibasistul 06-04-2014 - 15:53

Ma tem ca dansatoare insemna prostituate!

Pungescu Gazian 07-04-2014 - 00:56

o fi o rusoaica?

Pungescu Gazian 06-04-2014 - 23:19

Focul era cu flacari prea rosii, ca sa nu fie un foc rusesc.

Tot ce este distrugator, sau moarte, sau cotropire, sau jaf, vine de la Moskova, deci sa nu ne miram daca era un foc rusesc.

urbos 06-04-2014 - 23:22

Despre ce vorbesti bolnavule, de ti-ar arde toti ji danii pana la ultimul?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-04-2014 - 23:41

aka– ako-perit-e-ar rihterru macar cu 2/3 meter de
pamant !
Cu …tot neamul tau de Tal l Harry, Koortwette ,
Ho-tzi !
Da cu cipul de identificare -Ha nny malle !

urbos 06-04-2014 - 23:47

Omoara-te ma paraplegicule.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-04-2014 - 23:53

Tu , si NEAMUL tau
hanny malle !
Linga plozi la
tintirm !

Tache 07-04-2014 - 05:13

Marius Mina: „Bulgarii-s prosti, ai nostri sparg concursurile de inteligenta si curvasareala . In timp ce la ei guverneaza tot securisti , dar patrioti, la noi guverneaza pleava libidinoasa a securismului vandut. Bulgaria e paradis fiscal in UE, Romania imbalsamata si autopsiata de fiscalitate. Ei dau cu UE de toate gardurile cand interesul national o cere, ai nostri basculeaza licurici la greu. „

Tache 07-04-2014 - 05:13

De aici si incendiul……

Tache 07-04-2014 - 06:06

Valentin Vasilescu sumarizeaza excelent strategia diplomatiei de la Bucuresti:

„Intr-o situatie care poate oricand degenera, toti cei care n-au cu ce se apara singuri, prefera sa nu faca valuri, ca sa n-o incaseze primii. Iar suntem pe invers.”

Suntem basescieni……

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS