Acasa Actualitate-InternaSocial Jos Guvernul Boc. Protest cu reţineri la Timişoara VIDEO

Jos Guvernul Boc. Protest cu reţineri la Timişoara VIDEO

scris de M.A.
901 Afisari

Câteva sute de persoane, membre ale unor sindicate protestează, vineri, în faţa Centrului Regional de Afaceri Timişoara, unde se desfăşoară o convenţie a PDL.

Protest la Timisoara

foto: realitatea.net

Printre protestatari se află membri ai CNSLR Frăţia, pensionari şi lideri ai PSD Timiş, aceştia având pancarte pe care scrie „Corupţie generalizată”, „Şomaj în masă”, „Salarii scăzute” şi „Jos Guvernul Boc„, transmite Mediafax.

Protestatarii au adus o panglică pe care scrie „Zonă coruptă, aici sunt banii dumneavoastră”, cu care ar fi dorit să înconjoare Centrul Regional de Afaceri Timişoara, unde se desfăşoară congresul de alegere a conducerii Comisiei naţionale a PDL pentru infrastructură, energie şi mediu şi o şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PDL, la care participă şi premierul Emil Boc.

Un grup de protestatari acuză reprezentanţii Jandarmeriei că au fost „intimidaţi şi ameninţaţi cu amenzi” în momentul în care au încercat să întindă panglica în faţa Centrului Regional de Afaceri.

Trei tineri care au încercat să înconjoare clădirea în care are loc întâlnirea de la PDL cu o bandă pe care era scris „Zonă coruptă! Aici sunt banii dumneavoastră!” au fost urcaţi în maşini de poliţie şi duşi la secţie. Poliţiştii susţin că vor să le verifice actele deoarece au trecut strada în mod nepermis.

Antena 3 a prezentat imagini cu acoperişurile clădirilor din zonă, pe care se află lunetişti.

Prim-vicepreşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, care este şi viceprimar al Timişoarei, participant la protest, a declarat că Poliţia Locală a amendat şoferii mai multor autocare care au adus democrat-liberali la congres şi care apoi au fost parcate în faţa zonei unde se desfăşoară protestul sindicaliştilor, într-o încercare de „diversiune”, însă autocarele nu au fost mutate.

Protestatarii sustin ca au autorizatie, dar jandarmii neaga.

4 comentarii

ARTICOLE SIMILARE 07-10-2011 - 13:49

La Timisoara Dan Diaconescu a fost primit precum Mihai Viteazu. Dezi citiva idioti care se cred, cica, elite, il tot minjesc pe DD, romanii il apreciaza din ce in ce mai mult, si sper sa fie noul ales al tarii.

Europeanuul 07-10-2011 - 14:48

Fosta pecerime si calaii lor (securimea) s-au mutat de mult la PDL. Si in zi de azi (dupa 20 ani) intreaga functionarime de stat, incepind de la politie, armata, justitie pina la nivelul directorilor de scoli este alineata (institutiile statului au ramas in mina lor).

Bineinteles ca baietii nu respecta regulile jocului intr-o democratie (nu-si pot schimba naravul) si dau in tot ce sta in calea lor.Ei simt nevoia de a conduce in stil autoritar – doctrina lor a ramas neschimbata: comanda si control!

ParpanghElE : Taat Banatu- fruncea?!? 07-10-2011 - 19:48

Iara-si VOI , ce statzi pe Vine, si A LENE va kktzi, eventual mai scoatezi niscaiva idei din putzul gandirii! J O S IMPOSTIORII , JOS regimul care a infometat si distrus R O M A N I A !J O S BASESCU !

niky 07-10-2011 - 23:19

de ce nu jos guvernul bok-hunor sau Hunor-Bok? Ca acesta este ordinea…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult