Acasa Actualitate-InternaSocial Ziua Marinei. Îmbrânceli cu jandarmii la Constanţa VIDEO

Ziua Marinei. Îmbrânceli cu jandarmii la Constanţa VIDEO

scris de M.A.
307 Afisari

Un lider al revoluţionarilor a fost luat pe sus de jandarmi, la festivităţile de la Constanţa, după ce a strigat prin portavoce „Jos Băsescu!”.

Imbranceli la Ziua Marinei

Imbranceli la Ziua Marinei

Miron Cozma şi Nicolae Mavrodin, liderul revoluţionarilor constănţeni, alături de mai multe persoane aflate în mijlocul miilor de oameni prezenţi, luni, la manifestările prilejuite de Ziua Marinei, pe faleza din apropierea Cazinoului, au strigat lozinci împotriva lui Traian Băsescu, în timpul discursului ministrului Apărării, Gabriel Oprea.

Protestul acestora a fost oprit de jandarmi, care l-au scos din mulţime pe Mavrodin. Bărbatului i s-a făcut rău, având nevoie de îngrijiri medicale, transmite Mediafax.

Până la sosirea unei ambulanţe care să-l transporte la spital, liderul revoluţionarilor a fost întins pe jos şi stropit cu apă.

Miron Cozma a iscat, duminică, un scandal de proporţii la Constanţa.

1 comentariu

Parpangh(El) EI,N u (M.A.I.) sant N A V E L E.. 16-08-2011 - 03:02

…de altadata,nicea M A R I N A R U L sef nu mai frecventeaza puntea, portul este doar o fantoma (si daca gheseftarii nu ar mai derula niscaiva transporturi mai legale/ilegale, cu miei si hasanii de rigoare)ai zice ca T O M I S -ul de altadata, trebuie redescoperit de fenicieni si grecutzi.Aparentele au fost totusi salvate de o pantomina prezentate sub inalta obladuire a O . S P A T A R U L U I GABITZA recent metamorfozat de C E L pe care mai deunazi l-ar fi scuipat.Si uite cum dintr-o …flegma s-a ajuns la AVANSARE cu grade ! Si mai apare o fantoma agitand spiritele , secondat si de achizitia siliconata dobandita din perioada de gratiere…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult