Acasa InternationalExterne AP NATO: România enervează Rusia din nou. Vezi cum

AP NATO: România enervează Rusia din nou. Vezi cum

scris de M.A.
610 Afisari

Sunt delegaţii în această Adunare care semnează cu Rusia, noi semnăm cu Georgia”, a declarat reprezentantul României la AP NATO. Decizia enervează Rusia fără îndoială.

Romania Georgia AP NATO

Romania Georgia AP NATO

Delegaţia parlamentară a României şi cea a Georgiei la AP NATO au semnat sâmbătă un protocol de cooperare care vizează sprijinirea părţii georgiene în acest cadru, a declarat deputatul Sever Voinescu, şeful delegaţiei României la Adunarea Parlamentară, transmite Agerpres.

“În esenţă (acordul – n.r.) vorbeşte despre sprijin reciproc, consultări bilaterale înainte de formularea unor poziţii naţionale. Cred că este important, pentru că sunt delegaţii în această Adunare care semnează cu Rusia, noi semnăm cu Georgia. Cred că este important să reţinem acest lucru, că noi suntem un sprijin pentru Georgia”, a spus reprezentantul României.

“După cum ştiţi, ei doresc foarte mult să ajungă membri în NATO. Noi îi sprijinim cât de mult putem şi încercăm să înlăturăm toate obstacolele care sunt fie în interiorul Alianţei, fie conjuncturale, din afară, pentru a vedea Georgia în Alianţă”, a spus Sever Voinescu.

Georgiei i-a fost refuzată, cu ocazia Summitului NATO de la Bucureşti, accederea în Membership Action Plan, etapa premergătoare aderării în Alianţa Nord-Atlantică.

4 comentarii

cozmin 08-10-2011 - 19:43

Dacă liderii europeni nu vin cu o soluţie credibilă, întregul carusel european al datoriei suverane se va prăbuşi în două sau trei săptămâni, a declarat la BBC Robert J. Shapiro, consilier al FMI.

cozmin 08-10-2011 - 19:45

Cine se mai orienteaza la ce posteaza o prmata turbata?

GeorgeGMT 09-10-2011 - 12:30

Asta cu prabusirea UE sau a euro este doar o imbecilitate culta. Probabil ca domnu’ respectiv doreste ca anumite actiuni ale unor banci europene sa mai scada un pic pe burse, pt o preluare mai ieftina. In rest sa crezi ce spun baietii de peste ocean fata de UE…tre sa fi un pic cam prea credul.

remi 10-10-2011 - 10:21

UE este cea mai mare putere economica de pe planeta(studiati ! si apoi vorbiti!) si e normal sa fie ataca ta de nr 2 (sua) sau nr 3 (china)…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult