Acasa InternationalExterne RĂZBOIUL dintre Rusia și Ucraina este iminent

RĂZBOIUL dintre Rusia și Ucraina este iminent

scris de C.S.
1.214 Afisari

Rusia este pregătită să lanseze o intervenţie de anvergură în estul şi sudul Ucrainei. Ipoteza a fost lansată de șeful misiunii Ucrainei la ONU, Iuri Klimenko.

Rusia pregătește intervenții militare de anvergură.

Diplomatul a anunţat o suplimentare a trupelor în regiunea ucraineană Herson, în nordul Crimeei, indicii despre amplasarea unor mine şi arestarea în regiuni din est şi sud efectuate de către forţe de securitate ucrainene a unor activişti proruşi care deţineau documente de identificare de la servicii de securitate ruse.

„Ucraina şi ucrainenii sunt pregătiţi să-şi apere teritoriul prin toate mijloacele necesare, însă, în acest stadiu, rămânem angajaţi pe calea unei soluţii politice”, a declarat Klimenko.

„Ucraina va recurge la utilizarea dreptului la autoapărare în ultimă instanţă”, a spus el.

Ucraina va lupta pentru „eliberarea” Crimeei şi „nu va recunoaşte niciodată anexarea de către Rusia”, arată o rezoluţie adoptată joi de Parlamentul de la Kiev.

„Ucraina nu va înceta să lupte pentru eliberarea Crimeei, oricât de lungă şi de dureroasă va fi această luptă”, arată rezoluţia adoptată la iniţiativa preşedintelui interimar Oleksandr Turcinov.

„Poporul ucrainean nu va recunoaşte niciodată anexarea Crimeei”, adaugă textul, care subliniază că „frontierele au fost modificate pentru prima oară de la cel de-al doilea Război Mondial” de Rusia, care este garant al suveranităţii Ucrainei, după ce fosta republică sovietică a renunţat, în 1994, la arsenalul nuclear.

Deputaţii ucraineni cer, de asemenea, comunităţii internaţionale să „nu recunoască aşa-zisa republică Crimeea şi anexarea teritoriului şi a oraşului Sevastopol la Rusia”.

74 comentarii

urbos 20-03-2014 - 15:28

Iminent pe naiba. Guita astia si se incordeaza degeaba, nu misca nimic.

salut 20-03-2014 - 15:41

Ei, nazistii aia vor sa-si internationalizeze problema. Se cam raceste si vine vremea sa dea de mancare lihnitilor. Sa plateasca gazul, intretinerea, hehehe….

tomi 20-03-2014 - 23:59

Hai urbostein, hai tataie, varsa pe forum cat te mai lasa timpul care se apropie de ora 12, finalul. Ma scarba dreacului, vei arde ca sobolanul de rachetele lui Putin, crezi ba imbecil ca asta se va opri la Ucraina? Daca esti timpit si de fapt esti si inca cu gramada, nu poti intelege ca rusii vor reface imperiul sovietic pana la ultima faramita de pamant. Si beleaua ta de aici se trage lepra, Moldova va fi una din primele state ce vor fi recuperate cu forta. Romania cu indemnul si poate chiar cu un minimal ajutor, asa cateva sute de soldati NATO vor intra in conflict cu rusii spre apararea fratelui roman din Moldova. Urmarea o sti si tu, voi veni eu dupa ce s-a terminat cazaciocul si va fi veselie mare ba frate, vom dansa si vom canta pe groapa hoitului tau si al puradeilor tai bestie si pe hoitul lui digital si dupa ce voi goli cateva halbe de bere ruseasca ma voi pisha muuuult pe hoiturile voastre de bestii. Ma si ce veselie va fi bre nu ai tu idee, dar daca ma gandesc bine cred ca voi trage si o cacare peste cioantele voastre putrede. Vezi ba LAE ca tot mereu iti spuneam eu, cine sapa groapa altuia cade in ea. Noi aici santem bine merci, arabii tac chitic, baieti cuminti se joaca si ei cat le permitem noi ca stiu ei bine ce face tzahalul cand se supara.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 20-03-2014 - 16:29

UAAAAUUUUUU, FIERBE TARA :

Lui Claus Iohannis i s-a deschis dosar penal pentru fals, frauda si coruptie !

Romania a luat FOC, la propriu !

La Poarta alba, Gigi s-a luat la bataie cu varu-sau, Giovani ! Asa se omoara ciinii intre ei ! Hai ca e bine ! Cei 3% din romanii care-si merita cu adevarat numele de romani, mai amina plecarea din tara. Mai ales ca vine si ziua dezrobirii, 8 aprilie, cind borfasul, turnatorul si nemernicul cel mai odios al Romaniei, Voiculescu, va lua 12 ani de puscarie. Amin !

Antibasistul 20-03-2014 - 17:13

Tu nebunule basist calugarul-cuneiform vei lua pe viața in puscaria-casa de nebuni!

pathfinder 20-03-2014 - 17:31

Traian Basescu prim-ministru!!!

Antibasistul 21-03-2014 - 03:37

Cacatfinder, la fel tu si chiorul tau…

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 20-03-2014 - 16:32

CNA a amendat Antena 3 cu 30.000 de lei pentru atacurile la adresa lui Andrei Pleşu

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis azi amendarea postului Antena 3 pentru atacurile la adresa scriitorului și filosofului Andrei Pleșu.

Suma de 30.000 de lei pe care postul TV va trebui să o plătească este cu 20.000 de lei mai mică decât cea aplicată de Consiliu aceluiași post pentru cazul Andreea Pora.

Valoarea sancţiunii a fost propusă de preşedintele CNA Laura Georgescu şi a primit votul a şase dintre membrii CNA, potrivit paginademedia.ro.

“Suntem cu cvorumul la limită, suntem deci într-o situație de compromis, decât să nu iasă nicio propunere mai bine să iasă un compromis”, a spus Laura Georgescu.

În timpul dezbaterilor au existat, în total, cinci propuneri de sancționare, cele mai mari fiind propuse de Florin Gabrea (întreruperea emisiei cu 10 minute, timp în care sa fie difuzat doar textul sancțiunii) și Narcisa Iorga (200.000 de lei amendă), dar acestea nu au primit mai mult de două voturi.

Consiliul Național al Audiovizualului a luat decizia după ce a analizat și ediția din 16 martie a emisiunii Sinteza zilei în care a fost reluat subiectul Andrei Pleșu, din 11 martie.

salut 20-03-2014 - 16:50

Ce adunatura de dementi. La alte emisiuni nu m-am uitat, la asta insa da. Realizatorul a pus in emisie fapte, documente. In plus, nu a folosit nici un cuvant care sa fie catalogat drept injurios, sau daca cineva considera asa, trebuie sa amendeze si toate celelalte emisiuni, de la toate posturile.
Nici in cele mai mari cosmaruri nu vedeam Romania indreptandu-se spre talibanism !

salut 20-03-2014 - 18:40

Repet: in afara faptului ca toti basistii urla caexista babuinii in cor: „l-a insultat”, „continut injurios”, exista macar unul care sa precizeze: ” uite, la minutul cutare…., la minutul cutare…, pixelul albastru, sau ce mai vrea el acolo?

pathfinder 20-03-2014 - 18:45

Emisiunea este pe youtube.
Cine are rabdarea sa se uite la ea…

UnUL 20-03-2014 - 17:58

Absolut penibili ăștia de la CNA, în frunte cu scroafa aia de Laura Georgescu . Trebuia să le dea cel puțin de 3 ori pe atât.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 20-03-2014 - 17:01

Soţii Radu şi Diana Nemeş, acuzaţi de fraudă în România, alături de dispărutul Marta, au fost arestaţi în SUA

Acuzaţi de fraudă în România, ei au fost arestaţi marţi de FBI şi vor fi extrădaţi în România, relatează Nisqually Valley News. Omul de afaceri Radu Nemeş, în vârstă de 39 de ani, şi soţia sa, Diana Nemeş, în vârstă de 38 de ani, au fost acuzaţi în România de evaziune fiscală.

MOST WANTED DNA. Codruţ Marta, unul dintre personajele-cheie din grupul milionarilor români, vizat de anchetele DNA, este dispărut de un an şi trei luni

Potrivit documentelor judiciare, soţii Nemeş locuiau în Yelm cu o viză expirată şi deţineau mai multe conturi bancare folosite pentru transferul banilor din România în conturi în Dubai, potrivit mediafax.ro.

Fostul şef de cabinet al fostului şef al ANAF, Codruţ Marta, soţii Nemeş şi alte două persoane din dosarul evaziunii fiscale de peste 15 milioane de euro au primit, pe 11 iulie 2012, mandate de arestare în lipsă, potrivit deciziei luate miercuri de Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

Potrivit Ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, în perioada mai 2011 – iulie 2012, George Guliu, Dumitru Chirvăsitu, Andrei Florin Jugănaru, Radu Nemeş şi Dana Nemeş au constituit şi coordonat o grupare infracţională organizată prin iniţierea unui amplu mecanism evazionist ce vizează sustragerea de la plata accizelor aferente a peste 33.000 de tone de motorină care au fost comercializate pe piaţa internă sub denumirea unor produse petroliere inferioare.

În această modalitate, bugetul de stat a fost prejudiciat cu suma de 15.203.024 de euro, reprezentând accize şi TVA neachitate.

Concret, motorina era achiziţionată în regim suspensiv de la plata accizelor (deci fără a se achita aceste taxe) în scopul declarativ de a fi transformată în păcură. În realitate, motorina era de fapt revândută ca atare prin staţiile de distribuţie de carburanţi.

„În paralel, aceste operaţiuni sunt justificate scriptic în contabilitatea SC Excella Real Grup SRL care, aparent, comercializează către firme tip «fantomă» produse asimilate păcurii, taxate cu un nivel mult mai scăzut al accizelor decât motorina. Aceleaşi firme «fantomă» pun la dispoziţie companiilor specializate în distribuţia carburanţilor documente contabile din care să rezulte, în mod nereal, că au achiziţionat motorină euro 5 pentru care a fost achitată acciza corespunzătoare”, notează procurorii DNA în documentul citat.

În referatul prin cer arestările din acest dosar, anchetatorii anticorupţie arată că gruparea suspectată de evaziune fiscală era structurată pe mai multe paliere, unul dintre paliere fiind denumit de procurori „palierul de protecţie”.
Procurorii susțin, din acest palier făceau parte fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, Alexandru Codruţ Marta (dat dispărut din 25 mai de soţia sa – n.r.) şi Viorel Comăniţă.

Antibasistul 20-03-2014 - 17:19

Soții Nemeș sunt băsiști, asta spune totul!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 20-03-2014 - 17:05

Fostul vicepreședintele ANRP, Dumitru Cătălin, și fiul lui, reținuți pentru corupție. Mită de un milion de euro. A cumpărat vile și mașini de lux pentru cele trei odrasle

Procurorii DNA Oradea au dispus reținerea celor doi pentru fapte concurente de luare de mită și spălare de bani, tatăl ca autor, iar fiul în calitate de complice. Valoarea mitei este de o cincime din valoarea sumei pe care o persoană ar fi urmat să o încaseze de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților. Și-a trimis fiul să ia șpaga!

Comunicatul DNA

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Oradea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea următorilor inculpaţi:

– DUMITRU CĂTĂLIN, la data faptelor vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de luare de mită şi spălare de bani,

– DUMITRU RĂDULESCU CĂTĂLIN – ALEXANDRU, fiul primului menționat, pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de complicitate la luare de mită şi complicitate la spălare de bani;

Din ordonanța de reținere întocmită de procurori a rezultat că există probe şi date care conduc la indicii rezonabile potrivit cărora :

În cursul lunii martie 2013, inculpatul Dumitru Cătălin, vicepreşedinte ANRP la aceea dată, a pretins de la un om de afaceri, suma de 1.000.000 euro din totalul de 5.213.222 euro pe care acesta ar fi urmat să o încaseze de la ANRP ca urmare a executării silite.

În schimbul banilor, vicepreşedintele ANRP a susținut că își va încălca atribuţiile de serviciu legate de procedurile administrative pe care această persoană, titular al unui drept litigios, le avea în derulare cu ANRP, independent de executarea silită.

Și-a trimis fiul să ia șpaga

În data de 13 mai 2013, inculpatul Dumitru Cătălin a primit de la acesta, prin intermediul fiului său, inculpatul Dumitru Rădulescu Cătălin – Alexandru, echivalentul sumei de 1.000.000 euro, în scopul arătat mai sus. Pentru ascunderea adevăratei destinaţii a sumelor de bani care au făcut obiectul cumpărării de influenţă şi dare de mită, persoana respectivă a întocmit în fals, înscrisuri sub semnătură privată intitulate „Contract de împrumut”, întocmite de rude ale persoanelor implicate în activitatea infracțională.
Vicepreședintele a cumpărat din șpagă case și mașini de lux pentru cele trei odrasle

Pentru ascunderea originii ilicite a banilor, din suma de 1.000.000 euro pretinsă şi primită de inculpatul Dumitru Cătălin a cumpărat, pe numele celor trei fii ai săi, bunuri mobile (autoturisme de lux) şi imobile.

În paralel, în cursul lunii mai 2013, aceeași persoană i-a dat lui Bran Daniel – Marin (inculpat în același dosar) şi suspectului Dragoş Vasile Nicolae suma de 1.220.000 lei (echivalentul sumei de 276.000 Euro) respectiv 730.000 lei (echivalentul sumei de 170.000 Euro), cei doi prevalându-se de o influenţă asupra lui Dumitru Cătălin, vicepreşedinte ANRP la aceea dată, în scopul determinării acestuia să-şi încalce atribuţiile de serviciu, legate de procedurile administrative pe care omul de afaceri le avea în derulare cu ANRP, cu privire la dreptul litigios.

Anchetă cu sprijinul SRI

Inculpaţilor li s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentați la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În aceeaşi cauză, procurorii din cadrul S.T. Oradea efectuează urmărirea penală şi faţă de inculpatul BRAN DANIEL – MARIN, care a fost reţinut pentru infracţiunile de trafic de influenţă şi spălare de bani. Totodată, în același dosar, se efectuează acte de urmărire penală și față de Dragoş Vasile Nicolae, pentru complicitate la trafic de influenţă și spălare de bani. Procurorii, în instrumentarea cauzei au beneficiat de sprijinul de specialitate al SRI.

Antibasistul 20-03-2014 - 17:17

Porcul D. Catalin e BASIST!

Pribeagul 20-03-2014 - 18:04

sobolanii nu se incurca, iau numai de la un mil de euro. asta-i situatia creata in tara de canalia basescu.

Pribeagul 20-03-2014 - 18:09

Ucraina trebuie sa stea la taclale, in liniste, cu Rusia, si sa stabileasca de comun acord care-i calea rationala de urmat. Nu par a fi alte solutii.

pathfinder 20-03-2014 - 18:13

Asta daca vrea si nenea Putin…

CONGO 21-03-2014 - 01:14

cand aud de Russia ma apuca cacarea, are de ce nu se vand la farmacie poze cu Putin pentru cazuri de blocare?

tomi 21-03-2014 - 01:46

Mie mi se intampla la fel dar cand aud de urbos si digital. Propun aplicarea pozei celor doi imbecili pe cutiile de Coprol, Carbosylan si Supozitoare cu glicerina.

urbos 21-03-2014 - 02:55

Cand va apuca, cautati prima cocinagoga care va iese in cale. E mizerie, dar macar nu va cacati in public.

UnUL 21-03-2014 - 07:26

Iar ai insomnii, neicușorule? Veninul din sânge lucrează?

UnUL 21-03-2014 - 07:25

Ai dreptate: ar fi9 un excelent purgativ.
@C u r Bubos. De Ce se sinagogă? Botul tău împuțit nu e bun pentru acest scop?

contra 21-03-2014 - 14:21

La taclale dar mai rapid.

Zob 21-03-2014 - 10:22

Titlul cinstit:Ipoteza.

BULA 21-03-2014 - 10:28

Rusia trebuie sa ocupe rapid toata Ucraina si sa puna un guvern marioneta. Altfel va avea probleme grele cu Ucraina, condusa de un guvern marioneta supus SUA.
http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_21/Ucraina-iese-din-TNP-2170/
Ucrainienii au fabricat toata gama de arme nucleare necesare URSS-ului si detin documentatia necesara pentru fabricarea de noi arme nucleare. Ucraina este un pericol pentru toata Europa si trebuie sa fie pusa sub control.

pathfinder 21-03-2014 - 10:45

De la documentatie si pana la construirea unei bombe functionale este drum lung.
Din mai multe puncte de vedere.

Dar daca asa ti-au spus tie vocile, atunci sperie-te!!!

BULA 21-03-2014 - 13:56

Te dai rotund. Dar nu convingi pe nimeni.
Din moment ce Ucraina stie exact cum se fac bombele si are la dispozitie plutoniu, de la reactoarele nucleare, restul merge ca pe banda.

Romeo2110 21-03-2014 - 14:02

>si are la dispozitie plutoniu, de la reactoarele nucleare

Au avut rusii grije sda nu aiba plutoniu.
Au plutoniu doar dfaca vor primi (cu acordul FMI). Dar nu cred.

ValVerde 21-03-2014 - 14:06

Ucrainienii sunt parsivi…cind au venit rusii sa le ia plutoniul, prin ’92, au ascuns vreo citeva navete pe Insula Serpilor.
Voi de ce credeati ca tin cu dintii de ea ?

ValVerde 21-03-2014 - 14:03

Mai pui o dioda aici…mai lipesti o sirma acolo…dai un pic cu osciloscopu’ si gata bomba !

PS De ce vorbesti in numele lui „nimeni” ?

pathfinder 21-03-2014 - 14:05

De mult nu am ras asa bine!

pathfinder 21-03-2014 - 14:07

Bine, bine…
Iese cum a spus ValVerde.
Un ghemotoc de sarmulite lipite cu letconul.

Da’ nu trebuie sa le dea voie nimeni?!?
Intreb, nu joc baseball….

ValVerde 21-03-2014 - 14:13

A zis-o Romeo.
Le da voie FMI-u’ si Tache pune o vorba buna la Asociatia Intergalactica a Reptilienilor.

Romeo2110 21-03-2014 - 12:56

In Ucraina a fost o lovitura de stat organizata de FMI – prin intermediari si din umbra.
Ucraina este sub control FERM ! Doar in este si sud-est nu e clarificata treaba.

Romeo2110 21-03-2014 - 13:01

>Autorităţile ucrainene speră să obţină un împrumut de 15 miliarde de
>dolari din partea FMI, care a cerut în trecut, în mai multe rânduri, ca
>guvernul să reducă subvenţionarea preţului energiei.

http://www.gandul.info/proteste-in-ucraina/fmi-negocierile-cu-ucraina-au-progresat-dar-mai-este-de-lucru-pentru-un-acord-12302425

Acum a inceput digerarea prazii.
Din perspectiva raportului investitie / profit castigul este enorm.

pathfinder 21-03-2014 - 13:09

„Ucraina este sub control FERM !
Doar in este si sud-est nu e clarificata treaba.”

Pai este sub control sau nu este?!?
Pe bucati sau in intregime?

Pssst…
Esti mai mult decat dezorientat…

Romeo2110 21-03-2014 - 13:30

>Pe bucati sau in intregime?

Evident ca pe bucati. Westul apartine FMI iar estul Rusiei.
Linia de demarcatie nu este clara… Pentru noi.

pathfinder 21-03-2014 - 13:47

Deci e sub control FERM.
Dar din doua parti… 🙂
OK…

Ionel 21-03-2014 - 14:03

@Romeo 2110: Ucraina apartine FMI si Gazproom . adica in est Republica Gazproom a magnatilor de la Kremlin si in vest Republica FMI a ajutoarelor sociale.

UnUL 21-03-2014 - 14:06

Ionele, văd că te întreci cu Romică în aberații.

Romeo2110 21-03-2014 - 14:18

@ Ionel: De pest 300 de ani, legislatia internationala e facuta de caracatita care detine si tentaculul FMI. Nici URSS nici RP China nu au reusit sa modifice ceva fundamental din legislatia internationale. S-au tinut doar de haiducii si au cules furtuna.

Nici Gazprom, nici China nu vor clinti lucrurile…
E mult mai tarziu decat credeti. (ieromonah Seraphim Rose). E bine totusi ca nu stau cu mainile-n san…

UnUL 21-03-2014 - 13:53

Romică, aberești (adică aberezi și ne aburești!)

UnUL 21-03-2014 - 14:03

Caricatură nu foarte inteligentă, de un umor îndoielnic și evident de „inspirație” rusească (recunoaștem unele „personaje” din vremea războiului rece).

contra 21-03-2014 - 14:20

Daaaa

contra 21-03-2014 - 14:10

Eu daca as fi fost tatar, tot cu rusii ma dadea, pt ca ucrainenii sunt niste salbatici.

Ionel 21-03-2014 - 14:13

Poti sa fi si astazi tatar dar vezi ca ramai fara cocosel.

contra 21-03-2014 - 14:19

Am crezut ca se poate discuta civilizat. Gluma e gluma si soarta unor tari ev lucru serios.
Oricum ramai fara o bucata …daca esti musulman…sau…

Antibasistul 21-03-2014 - 16:02

Ucrainenii-s salbatici pentru ca au fost forțați de cel mai salbatic crud. agresiv popor din istorie, tatarii, sa lupte sa se apere de mii de ori, de tatari!!!!

Ionel 21-03-2014 - 16:25

@Antibasistul: Tatarii si cazacii ucrainieni au fost aliati in batalia de la Zboriv din 1649.

Antibasistul 21-03-2014 - 17:05

Doar atunci, in rest au fost dușmani in mii de batali provocate de crudele, salbaticele atacuri tatare!!!

pathfinder 21-03-2014 - 17:19

E mii de batalii.
Au fost milioane de batalii huhule!

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

UnUL 21-03-2014 - 17:21

Miliarde !!!!

Antibasistul 21-03-2014 - 17:34

Corectez nu e vorba doar de batalii, e vorba de mii de raiduri criminale ale hoardelor tatare, fara sa declare razoi , deci raiduri tilharesti, in fața carora fiecare s-a aparat cum a putut, cu armele, sau fugind!!!

ValVerde 21-03-2014 - 17:42

Corectez nu e vorba de batalii ci baterii !
Si nu de-alea electrice ci de vin cu sifon (merge si cu apa minerala, dar numai Perla Harghitei)

pathfinder 21-03-2014 - 14:17

Io daca eram tatar uite-asa o tataroaica-mi trageam!
http://crispme.com/featured-40-very-sexy-irina-shayk-wallpapers/

ValVerde 21-03-2014 - 14:19

Io mi-as trage-o si fara sa fiu tatar !

Ionel 21-03-2014 - 14:29

Nici un voluntar? E grav.

pathfinder 21-03-2014 - 14:32

Cristiano Ronaldo

pathfinder 21-03-2014 - 14:33

Am aruncat un ochi mai atent…
Se pare ca astazi am sa rad bine…

pathfinder 21-03-2014 - 14:33

Daca spui tu… 😉

Antibasistul 21-03-2014 - 15:47

Asta nu-i tataroaica e corcitura RUSO-TATARA, tatarii-s asiatici uriți, extrem de cruzi-barbari!!!!

UnUL 21-03-2014 - 15:57

Ai și tu câteva idei fixe, Bășinel.

Antibasistul 21-03-2014 - 16:27

Studiaza Istoria cu mare atenție, hoardele tatare au terorizat sute de ani Europa de sud est si centrala si Asia centrala, prin cumplita teroare si crime nenumarate si-au creat imperiul Hoarda de Aur!!!
Numai Imperiul Rus a reusi sa-i învinga, pentru totdeauna!!!!!!!!

pathfinder 21-03-2014 - 16:15

Bine, bine…
I-ai gasit si tu un defect!

Da’ asta ce are?!?
http://thedonkeyreport.files.wordpress.com/2012/01/hot-4.png

Nici asta nu-ti place?

Antibasistul 21-03-2014 - 16:29

Corp frumos, fața nu-mi place deloc.

Antibasistul 21-03-2014 - 16:33

Irina de mai sus, e frumoasa si la corp si la fața, desi e corcitura!

mircea 21-03-2014 - 16:36

eu nu-ti doresc sa ai asa ceva in casa ca te umple de purici-paduchiosi si o sa ai nevoie de tratament cu limbi trase de un specialist ca uN-nULU si costa cam mullt ca asta s-a dedulcit la ….. si c..r de Jegarica

ValVerde 21-03-2014 - 16:37

Si lu’ asta i-as trage-o !
Fara discriminari de rasa, nationalitate, preferinte politice sau afiliatii religioase….

pathfinder 21-03-2014 - 16:54

Corect!
Fara discriminari!

ValVerde 21-03-2014 - 16:35

Ce stii tu, mai copile, cit de buna-i o salbatica din asta…
Tie-ti place Claudia, care te traduce cu calu’ lui Congo…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult