Acasa MagazinLife Linkin Park – Cu o lună înainte de Concertul de la Bucureşti

Linkin Park – Cu o lună înainte de Concertul de la Bucureşti

scris de Laurentiu Banches
419 Afisari

Trupa californiană Linkin Park se pregăteşte de turneul din Europa lansând un nou single şi aducând electricitate persoanelor din zone defavorizate.

Afisul Turneului Mondial Linkin Park

Pe 6 iunie, fanii trupei americane de crossover se vor putea bucura în sfârşit de un mult aşteptat concert al trupei Linkin Park în România. La scurt timp după anunţul că trupa a trecut sala Romexpo din Bucureşti pe programul destinaţiilor turneului mondial, Linkin Park a lansat un nou single, „Burn it down”, care prezintă un sound puţin diferit, cu multe elemente electronice grele, un sound anunţat de altfel de vocalul Chester Bennington pentru noul album de studio „Living Things”, care va fi lansat pe 26 iunie 2012.

Până la scoaterea pe piaţă a noului album, în perioada 26 martie – 14 iunie, Linkin Park va susţine în cadrul turneului mondial nu mai puţin de 11 concerte în mai multe ţări din Europa, printre care se numără Portugalia, Olanda, Germania, Danemarca, Austria, Polonia, Rusia, Ucraina şi evident România. Aşteptările pentru concertul din România sunt mari, în prima săptămână fiind vândute un număr record de peste 3000 de bilete. Biletele pentru concertul de la Romexpo costă 130 lei la Gazon B, 200 lei la Gazon A, 270 lei la Golden Ring şi 360 lei la Tribune VIP.  Acestea se pot achiziţiona online pe site-ul eventim.ro, sau prin magazinele din reţeaua Eventim (Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Înainte de a păşi iar pe continentul european, membrii trupei Linkin Park vor susţine un concert în California natală, în West Hollywood pe 18 mai. Concertul este unul special, la care pot participa doar membrii fan-clubului Linkin Park Underground, iar banii strânşi în urma vânzării biletelor pentru acest eveniment privat vor fi donaţi fundaţiei „Music for relief”. Fundaţia doreşte ca prin programul „Power to the World” să aducă electricitate, sănătate şi educaţie în zonele defavorizate din lume.

Deşi este vorba de un eveniment caritabil, membrii trupei Linkin Park vor oferi pentru concertul de pe 18 mai şi 100 de bilete fanilor care participă la proiectul „Share to earn” şi la concursul de tip „scavanger hunt” recent anunţat la care fanii care doresc bilete au de îndeplinit sarcini diverse în funcţie de indicile primite de la membrii trupei. Tot în această perioadă, Linkin Park a anunţat ca va susţine un turneu de promovare a albumului „Living Things” în Statele Unite şi Canada, începând cu 11 august 2012, acompaniaţi în majoritatea concertelor de o altă trupă californiană de legendă, Incubus.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult