Acasa MagazinLife Preselecţii “Vocea României” şi “Dansez pentru tine” în iunie

Preselecţii “Vocea României” şi “Dansez pentru tine” în iunie

scris de Laurentiu Banches
492 Afisari

Pro TV alege concurenţii pentru cel de-al doilea sezon din „Vocea României” şi al 14-lea sezon din „Dansez pentru tine”, începând cu 4 şi respectiv 7 iunie.

Incep preselectiile la Vocea Romaniei si Dansez pentru tine

ProTV dă startul noilor preselecţii în Bucureşti, luni, 4 iunie, începând cu ora 10:00,  când la Ramada Bucharest Parc Hotel, vor fi aşteptaţi concurenţii care cred că au toate calitatăţile necesare pentru a deveni „Vocea României„. Asemenea primului sezon şi de această dată concurenţii trebuie să impresioneze cel puţin unul din cei patru antrenori Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga, pentru a intra în adevărata competiţie.

În această toamnă, la ProTV va avea loc şi un nou sezon a emisiunii care transformă visurile în realitate, „Dansez pentru tine„, care va încerca şi la ediţia a 14-a să readucă optimismul şi să redea speranţa unor oameni greu încercaţi de viaţă. Preselecţia pentru show-ul „Dansez pentru tine” va avea loc pe 7 iunie, începând cu ora 12.00, la Ramada Plaza Bucharest Hotel.

Potrivit mediafax, la cele două preselecţii sunt aşteptaţi atât cei care s-au înscris deja pe site, dar şi cei care nu au avut posibilitatea să o facă, pentru că înscrierea se poate face şi direct în spaţiul de desfăşurare a preselecţiilor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult