Acasa MagazinLife Romanii au talent şi cum intră şoricelul lui Mihai Petre în găurică (video)

Romanii au talent şi cum intră şoricelul lui Mihai Petre în găurică (video)

scris de P.C.R.
4.477 Afisari

La Romanii au talent din 15 februarie 2013, Andrei Andronache a venit increzator ca are sanse de 87% in competitie. 87% surpriza si restul… uimire.

La Romanii au talent, 15 februarie 2013, Andrei Andronache

Andrei a prezentat un numar de magie, pentru care a avut nevoie de doi asistenti: o fata din public, pe care a numit-o Marioara si Smiley, pe care l-a poreclit Ion.Cu ajutorul asistentilor, Andrei Andronache a reusit cu mult umor sa faca un soricel, despre care a spus ca este soricelul lui Mihai Petre, sa dispara intr-o „gaurica”.  „Esti cel mai haios magician pe care l-am vazut pana acum„, i-a spus Mihai Petre.

In timp ce isi primea verdictul, Andrei a inceput sa manance o banana. „Ai nevoie de energie?„, l-a intrebat intrigat Mihai. „Am emotii„, i-a raspuns concurentul. „Nu stiu daca a fost numar de magie. Divertisment a fost cu siguranta„, a completat Andra. Andrei, o sa fiu sincer cu tine. Eu nu cred ca esti talentat. Cred ca esti unul dintre CEI mai talentati magicieni pe care i-am vazut in viata mea. Imi doresc sa te vad si sa te revad cel putin pana in finala„, i-a spus, de asemenea, Andi Moisescu.

Asta e marele hit. A fost NU un numar de magie, ci un numar magic„, crede Andi Moisescu. Andrei Andronache a trecut in etapa urmatoare cu 3 X „DA” la Romanii au talent,sezonul III.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult