Acasa MagazinLife Vezi ce bancher de pe Wall Street merge la serviciu la 105 ani

Vezi ce bancher de pe Wall Street merge la serviciu la 105 ani

scris de A.B.
208 Afisari

A trecut prin Marea Depresie, ambele Războaie Mondiale, căderea burselor din 1987 şi, mai nou, prin recesiunea care tocmai s-a încheiat, scriu jurnaliştii de la „Business Insider“ despre americanul Irving Kahn, veteranul de pe Wall Street

foto:Adevarul

La  105 ani, preşedinte al grupului Kahn Brothers, fondat în 1978, bancherul specializat în investiţii încă merge zilnic la serviciu.

Copiii săi, în vârstă de peste 70 de ani, au ieşit deja la pensie. Are doi fraţi care au depăşit şi ei 100 de ani: o soră în vârstă de 109 ani şi un frate mai mic, în vârstă de 101 ani. A fost căsătorit cu soţia sa (decedată în 1996) timp de 65 de ani.

În 1928, Irving Kahn şi-a început cariera în finanţe atunci când a obţinut o slujbă ca analist pentru pieţe. Avea numai 23 de ani. A urmat cursurile Colegiului de Stat din New York A lucrat, de asemenea, ca asistent universitar al reputatului economist şi investitor Benjamin Graham, atunci când acesta preda la Colombia Business School.

Kahn este descris ca fiind „frugal“ faţă de actualele standarde de pe Wall Street. Nu este membru al vreunui club exclusivist pentru a nu plăti abonamente scumpe şi, potrivit unora, merge acasă pentru a lua prânzul pentru a evita notele de plată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult