Acasa Opinii KGB la TV! Cum să te “calci” pe românii din R Moldova şi România

KGB la TV! Cum să te “calci” pe românii din R Moldova şi România

scris de Marius Bâtcă
1.087 Afisari

TV-urile româneşti, sub anchetă KGB/FSB! Un spulberat de tren versus viitorul românilor. Vizita lui Băsescu în R Moldova şi televiziunile de ştiri sau cum să te calci pe România şi interesul naţional.

Marius Alin BâtcăConducerea FSB (fostul KGB) a declanşat o anchetă de amploare pentru a afla cum nahui nu s-a gândit nimeni până acum la această metodă de deturnare a atenţiei publice româneşti. În timp ce vizita preşedintelui României era în plină desfăşurare la Chişinău, televiziunile “de ştiri” (excepţie Digi24) de la Bucureşti făceau autopsia/ necropsia, necrologul şi analogia mortului cu celebra familie Becali.

Val de invitaţi şi specialişti, băgători de seamă de serviciu, atârnători cu pretenţii şi alţi pătaţi pe cap, care ştiu tot şi toate din punct de vedere psiho-sociologic. Dar şi “trenologic”, “barierologic”, “CFRologic”, “accidentologic” şi alte “logic”. Fără LOGICĂ şi BUNSIMŢ! Dacă ma întrebaţi, nişte scatofagi, coprofagi. Pe româneşte, mâncători şi răscolitori de călcat., pentru audienţă de călcat.

Revenind. Televiziunile coprofage din România au considerat că soarta a 3-4 milioane de români nu este mai importantă decât moartea absurdă din Ilfov a unui individ care nu a respectat regulile de circulaţie (făcut chiseliţă de un tren care i-a mai şi distrus limuzina de lux). La fel cum, în urmă cu ceva timp, a contat mai mult moartea accidentală în piscină a unei alte Becali, în detrimentul vizitei “spontante”, la Bucureşti, a premierului R Moldova, Iurie Leancă.

Din păcate, sunt prea bătrân în presă ca să nu îmi dau seama când am de a face cu prostia/idioţenia/dobitocia maximă sau interesele externe ale celor care au putere de decizie în mass-media. Miroase a campanie organizată de serviciile secrete ruseşti (FSB/KGB), însă, este şi multă coprofagie/ scatofagie pentru audienţă. Oricum, nu pot să nu remarc faptul că deliciul “televiziunilor de ştiri” l-a făcut “cetăţenia moldovenească” şi “baia de mulţime” de la Chişinău, plus “huiduielile” celor zece protestatari PCRM; “Patrioţii Moldovei” şi PSM Dodon.

Din fericire, a rămas şi un mare adevăr pentru românii din Republica Moldova: Dacă vreţi Unirea, cereţi-o, fraţilor!!!!

P.S. Am înţeles că mulţi dintre jurnaliştii de la Bucureşti, care au fost miercuri la Chişinău, au fost fascinaţi/ contrariaţi de John Onoje, cetăţeanul moldovean de culoare (originar din Sierra Leone) care militează pentru limba română, Unirea cu România şi retragerea trupelor ruseşti de pe teritoriul Republicii Moldova. Felicitări, pentru o ştire veche de câţiva ani! E bine, şi mai târziu! Cel mai important e faptul că Republica Moldova şi cetăţenii săi au început să fie din ce în ce mai prezenţi/ popularizaţi în presa de la Bucureşti!

39 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 18-07-2013 - 21:58

Bine punctat, d-le Batca. Din pacate, fulgerul d-tale nu-si gaseste niciun virfulet prin care sa coboare in Romania, pentru ca, Romania nu mai exista, in locul ei e un pamint plat fara nici cea mai mica denivelare. Suntm o tara in prag de pieire si nu ne mia face nimeni bine. Am vazut si eu pe citeva televiziuni de astazi felul cum a fost perceputa vizita lui Basescu in Moldova de est (mi-e scirba sa folosesc cuvintul care incepe cu B!). La rtv a fost invitat si d-l Chirtoaca de la Chisinau. La rtv erau prezenti in platou cei mai idioti dintre romanii de azi: Tatoaica, Val Vilcu si cretinul cretinilor, Marius Nitzu. Acest Marius cind se bese, se bese pe gura, caci el nu stie sa vorbeasca. el nu vorbeste, el se bese pe gura. Chirtoaca nu s-a simtit deloc bine in timpul emisiunii, cei din platou se comportau ca la un stadion din liga a treia, le mai lipseau semintele si scuipatul. Toti vorbeau de-odata si ii puneau cele mai idioate intrebari lui Chirtoaca. Primarul Chisinaului si-a dat seama imediat cu ce pitecantropi avea deaface. Domnule, dupa o astfel de televiziune, instinctul te comanda imediat sa pui mina pe o teaava de metal de vreo doi metri si sa te duci acolo in platou si sa-i cirpesti pe toti dupa cum apuci pina umpli peretii acelei televiziuni imputite cu creieri, singe si muci! 🙂

ValVerde 18-07-2013 - 22:15

Ia te uita la Cameluta !!!
S-a involburat mamaliga in ea !!

Dar daca Romania a ajuns asa de rau cum spui tu, de ce nu cereti sa alipiti Romania Moldovei ??
Tot unire si mai reparati daunele…

laur 19-07-2013 - 16:31

Romania are datorie morala fata Republica Moldova. Mai ales istorica desi acolo oamenii sunt impartiti in doua tabere PROS VEST si PRO EST.

pathfinder 19-07-2013 - 11:11

Domn’ Batca, bine punctat.
Io unul cred (si sper) ca e vorba doar despre idiotenia redactorilor.

Cristian 19-07-2013 - 13:10

Realitatea TV cu siguranta este finantata de KGB si am sa aduc cateva argumente:

– acum cateva zile a facut un Breaking News ca sa redea declaratiile jignitoare ale lui Voronin la adresa presedintelui Basescu, au avut si imagini preluate dela o televiziune moldeveana…la maxim o ora, o ora jumate dupa declaratiile jignitoare ale generalului KGB Voronin pac Realitatea TV face breaking news prezentand si imagini, doar un serviciu secret poate fi asa de promt.

-Realitatea TV este cel mai inversunat adversar al explorarii si exploatarii gazelor de sist, a se vedea doar emisiunea de aseara a lui Rares Bogdan, nu mai zic de emisiunea de acum o luna de zile dela Vama Veche si protestele dela Barlad de acum cateva luni redate din jumatate in jumatate de ora.

-Realitate TV a trimis un car tv la Targu Mures sa transmita din jumatate in jumatate de ora cerintele revizioniste ale maghiarilor cu ocazia zilei lor nationale sau ceva de genul asta.

-Realitatea TV a transmis si transmite ore intregi despre „conflictul” dintre romani si maghiari…parca nu ar vrea sa fie liniste si pace intre cele doua popoare, cauta orice samanta de scandal si o amplifica la maxim.

Se zvoneste ca Cosmin Gusa ar fi agent KGB…pe zi ce trece sunt tot mai convins de acest lucru.

pathfinder 19-07-2013 - 13:43

Cosmin Gusa este sigur agent FSB/KGB.
Ciudat ca doar se zvoneste…

Salut 19-07-2013 - 14:38

De data asta, media romaneasca n-a mai reactionat la diversiune. Asta-i tot, doar nu crezi ca vizita lui Basescu in Moldova e altceva decat praf in ochi pentru prosti si rezolvarea unor probleme personale (voturi de la amarati) de catre Basescu. Ce sa scrie media?
Ca atunci cand s-a intalnit cu Merkel si a renuntat la datoria istorica a Germaniei catre Romania. Doar nu-ti inchipui ca aia l-a sustinut degeaba anul trecut?
Ca sa revin la vizita in Moldova…si-a pregatit si un locas de rezerva pentru momentul cand va fi aproape de zidul Targovistei. Pentru ca momentul se apropie. Din pacate s-ar putea ca pentru Romania sa fie prea tarziu.

pathfinder 19-07-2013 - 14:47

Esti irecuperabil.

Una din indatoririle unui om politic de anvergura este sa aiba si un proiect de tara.
Basescu se pare ca are unul.

Tonta si Adormitul doar profita de pe urma crizei. Deocamdata. Si atat.

Salut 19-07-2013 - 15:08

Dupa zece ani…”SE PARE ca Basescu are …un proiect de tara” . Dumnezeule, eu cand le spun astora ca-s retardati, sunt un finut !

Deci tampitii astia INCA nu au aflat ca tot ce a facut pozitiv Basescu in materie de politica externa este faptul ca NU a ratat intrarea in UE (Nastase il lasase cu taoate documentele semnate si cu data aderarii deja fixata). In rest: vize SUA = zero, Vize Canada, Marea Britanie =zero, Shengen =zero, Nabucco=zero…si toate celelalte =zero, inclusiv Moldova.

Si dupa toate ratarile astea, dupa 10 ani, basistii descopera ca „SE PARE ca Basescu are …un proiect de tara”. Si cand le spun ca sunt mai mult decat prostia intruchipata, sunt insasi esenta ei….se supara.

pathfinder 19-07-2013 - 15:18

Bre sef de cuibusor al idiotilor, proiectul Basarabia al lui Basescu a fost evident inca din 2004.

Am zis „se pare” pentru ca aspectul asta nu ajunge pentru a fi proiect de tara. Iar ai inteles aiurea si ai interpretat cum iti convine.
Boulene, altii isi aleg cuvintele cu atentie inainte sa le insiruie intr-o postare, nu vomita toate ideile nastrusnice (care le trec prin tartacuta) direct pe forum ca matale.

Oricum, dupa cum am zis si mai sus, Tonta si Adormitul nici macar atat nu au.

digital 19-07-2013 - 16:24

…se pare că ești cam prost…!
ah, nu….cam băsist!
hai mai du-te dreq de papagal!

UnUL 19-07-2013 - 17:40

Degețico, e tipic pentru i m b e c i l i : când nu au argumente recurg la injuriii și înjurături.

digital 19-07-2013 - 17:46

păi, cam asta meritați voi, nimic în plus, totul ar fi pierdere de energie și ”e vremurii grele” așa că nu-mi disipez forțele în lupte fantasmagorice cu imbecili ca voi ci vă trimit exact unde vă e locul!

UnUL 19-07-2013 - 17:49

Nu mai „dispa” atât că te c a c i „disipat”!

Salut 19-07-2013 - 19:14

Ce „Proiect Basarabia” visezi mai imbecil basist?

Iti spun concret ratari cat casa in materie de politica externa; iti arat ca singura realizare a lui Basescu in acest domeniu este ca n-a distrus ce ii lasase Nastase….si tu imi spui ca sunt „idei nastrusnice”?

Si ce tot ii dai cu „Tonta si Adormitul”, crezi ca daca ii invoci impresionezi pe cineva sau boul caruia ii lingi balega, Basescu, devine deodata armasar pur-sange?

Ia uimeste-ne mai bou basist si arata concret – dupa mintea ta – niste realizari basiste in materie de politica esterna. In toti cei zece ani de cand PASTE (PASTE, nu pastoreste) politica externa romaneasca. De fiecare data cand va cer sa raspundeti concret….molfaiti aceiasi balega basista plina de injuraturi, zicand NIMIC.

INJURA-MA, DAR ZI CEVA BOU BASIST ! Esti in stare?

UnUL 20-07-2013 - 12:51

Salaud, tu ești atât de dobi t o c încît nu meriți nici înjurat, ci doar să ți se plângă de milă, rebut al naturii.

jan dinu 19-07-2013 - 18:17

–– ALLO ZIUA ––
Acceptati prea mult – vulgarismele – folosite aici
de catre unii care sunt mai tzigani decit tziganii !
Asta face ca eforturile voastre de-a ramine pe – plutire –
in competitie cu alte publicatii …duce prin acceptarea voastra la sfirsitul care vi-L prevad cit de curind cind cititorii care va acorda un – rating –
vor – evada – din mocirla care n-o curatati !
JD-USA

digital 19-07-2013 - 18:24

se trezi țighanul în wc și constată că e necurățat!
pune mâna pe mop că ratezi ziua de salariu!

UnUL 19-07-2013 - 18:32

Încă o dovadă că dl Dinu are perfectă dreptate.

digital 19-07-2013 - 18:50

dl dinu…hahaha!
poate dl țighan dinu!

UnUL 19-07-2013 - 19:29

Nu știu dacă e țigan sau nu, dar în comportament e de o mie de ori mai domn decât tine.

digital 19-07-2013 - 19:36

e borac!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-07-2013 - 21:03

Ai beneficiat de UN PROGRAM de protectie si CRUTZARE pre Lung din partea MEA!
De Menthzelle , abtinete ca ma faci nevoit sa sterg pe gios !

Phutuzzi anaphurra , grijania si SFESTANIA , metty, uite mi se inclina desii Jack este OLD 7.

digital 19-07-2013 - 21:13

ce vorbești mă urât de mătta aia scofâlcită, îți pare rău că n-o mai vezi re-gu-lată, țhâghane?!
stai p-aproape, dacă vrei ți se va da!
hahaha!

Salut 19-07-2013 - 18:59

„D-l Dinu”….te cracanezi de ras cum se domnesc retardatii astia intre ei.. Cel mai tare e cand se domnesc pe numele mic, gen „D-l Toni” sau chiar pe porecla (nick-name), cum ar fi „D-l UnUL. Apucaturi de iobagi tigani, prima generatie ce se spala pe picioare mai des decat o data la sase luni.

UnUL 19-07-2013 - 19:31

Da, sigur, politețea și bunul simț sunt pentru unii ca voi „apucături” desuete și anacronice, ba chiar dăunătoare. Dacă nu ai nici cea mai elementară educație nu poți gândi decât așa (dacă se poate vorbi în cazul vostrui de „gândire”).

Salut 19-07-2013 - 19:41

Atat ai inteles din postare,iobage tigan, ai? Trebuie sa-ti spun cu subiect si predicat ca DOAR LA TIGANII IOBAGI CA TINE apelativul „DOMNUL” se foloseste in relatie cu numele mic sau, mai rau, cu porecla?

Trebuie sa-ti explic ca la prosti ca „domnul Traian” e incorect; „domnul Basescu” e corect dpdv al limbii romane? (Nu ca boul in discutie ar avea cea mai mica legatura de comportament cu apelativul „domnul”, dar trebuie sa-i explic iobagului cu putinele cuvinte pe care le stapaneste)

Ma, ce duh al prostiei va paste pe voi, basistii, de va dati masura in fiecare postare? Nu puteti scrie doar „Ana are mere” daca tot sunteti platiti la numarul de postari?

UnUL 19-07-2013 - 19:50

Hotărăște-te dreaku : sunt țigan sau „usturoiat” !!? Doamne, mare e grădina… !
În ceea ce privește folosirea cuvântului Domnul, evident, bați câmpii din nou. Domnul Năstase (nu că ăsta ar fi domn, dar e un exemplu!) e foarte oficial, domnul Adrian este mai fsmiliar (ar urma : Măi Adriene…!)

UnUL 19-07-2013 - 19:52

Și, evident, asta e valabil atunci când cunoști numele de familie al omului (de aceea am spus : „domnul Dinu” și nu „domnul Jan”!); când dispui doar de un prenume sau de un nick, te descurci cum poți – ceea ce nu însemnă că trebuie să fii mârlan așa cum ești tu.

Salut 19-07-2013 - 19:55

Ei bine, eu cand spun ca asta-i iobag d-ala la prima generatie care se spala pe picioare mai des decat o data la sase luni, el, iobagul se grabeste sa confirme. Dar e si prost pe deasupra: zice ca „domnul Adrian e foarte familiar”. Doamne, si astia i-au construit identitate de profesor! Nici Secu nu mai e ce-a fost odata!

jan dinu 19-07-2013 - 20:54

Heheheheehe …
„Boracu ” e LORD cu toate potentele
oficiale …dar shi cu toata fameliA…
chiar daca NU se publica la vedere …!
HeHehehehe …asta e doar ca info mai
vlachistilor …!
JD-USA ( LORD )

UnUL 19-07-2013 - 21:28

Secu? Folosești cam des cuvântul ăsta. Presupun că îți amintește de tinerețe și de tradiția familiei.
P.S. Scuze, domnule mare lingvist și cacademician că am îndrăzit să te contrazic.

UnUL 19-07-2013 - 21:30

Oricum, tu ești gata crăcănat de cât ți-o trage Felix.

digital 19-07-2013 - 18:26

poate dai tu ratingul…ia vezi!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-07-2013 - 21:37

…Dege De Mentha ia sa vedem de ratingul tau, skursura!

Ti-ai pusso , singur skursura , de Mentha !

+++++!

digital 19-07-2013 - 21:51

hai că ești prea retardat!

Tache 20-07-2013 - 05:48

După Tratatul de la Trianon, din 4 iunie 1920, Ungaria şi cei 367 de optanţi unguri au pretins României uriaşe despăgubiri pentru bunurile imobile şi mobile pe care le-au avut în Ardeal, până la 1 Decembrie 1918.
În urma „Procesului optanţilor”, desfăşurat în perioada 1923-1930, Tribunalul Arbitral de la Paris a obligat Statul Român să plătească despăgubiri Ungariei şi optanţilor unguri, în aur. Poporul Român şi România au plătit, prin Fondul Agrar deschis la o bancă din Elveţia ( la Basel), echivalentul a peste 100 tone de aur pur, de 24 carate. Pe cale de consecinţă, toate revendicările şi retrocedările pentru persoanele juridice şi persoanele fizice ungare care se referă la imobilele pe care le-au avut în proprietate în Ardeal, până în anul 1918, sunt ilegale deoarece foştii proprietari au fost despăgubiţi de Statul Român. Există documente oficiale referitoare la clădirile, terenurile agricole şi pădurile expropriate, după Tratatul de la Trianon.

MI-5 20-07-2013 - 14:27

D-le Batca… din prea multe sperante pentru R.Moldova, de data asta ai cam dat cu mucii-n fasole…

Individul in cauza s-a milogit cam 4 luni sa fie primit in vizita.
Vizita a fost doar o speranta de imagine pentru tara.
N-a fost bagat in seama.

Intai a incercat cu pactul pentru agricultura. N-a mers.
Apoi a in cercat cu vizita. S-a ales praful de imagine.
TV-urile n-au muscat momeala.

Unirea se va face. Dar numai atunci cand vom avea un presedinte care va avea bune relatii si va sti sa convinga Moscova.
Lucru perfect posibil, dar nu pentru cel demis.

Individul asta, care a fost demis de 7,4 milioane de romani, nu mai reprezinta nimic.

UnUL 20-07-2013 - 14:44

M.I.-5, ăla care „dă cu mucii-n fasole” ești mătăluță. Dacă îți închipui că rușii se vor „milotivi de noi” și ne vor „da” unirea cu Moldova dacă le-o cerșim frumos și dacă președinele României face sluj în fața Moscovei, te înșeli amarnic.
Cât despre prostiia cu „președintele demis”, este atât de stupidă, de răsuflată și s-a răspuns la ea (argumentat!) de atâtea ori încât e inutil să îți mai dau vreo replică.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult