Acasa Sport-AutoAuto FRANKFURT 2011. Dacia a adus Dusterul de 800 de cai

FRANKFURT 2011. Dacia a adus Dusterul de 800 de cai

scris de C.F.V.
739 Afisari
Dacia a decis să se prezinte la Salonul Auto de la Frankfurt cu un Duster pregătit pentru intervenţiile pompierilor germani, dar şi cu Dusterul Pikes Peak.

Dusterul Pikes Peak (foto:automarket.ro)

Pentru a fi în ton cu locul de desfăşurare al celui mai important salon european al sfârşitului de an, dar şi pentru a expune multiplele soluţii de transformare ale actualului Duster, Dacia a venit la Frankfurt cu o maşină de intervenţie bazată pe singurul său SUV. Duster Feuerwehr este o reinterpretare a best-seller-ului de la Mioveni, destinată să ajute pompierii germani în intervenţiile rapide. La nivel exterior, Duster a primit un girofar specific şi o caroserie „îmbrăcată” în uniforma pompierilor germani.

Duster Feuerwehr (foto:automarket.ro)

De la standul Dacia nu a lipsit nici Dusterul Pikes Peak, exemplarul care a alergat anul acesta pe traseul celebrei curse americane, desfăşurate la peste 4000 de metri altitudine. Fanii constructorului român care aşteptau noul model de familie se văd nevoiţi să aştepte Geneva 2012, anunţă automarket.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult