Acasa Sport-AutoSport Roland Garros: Adrian Ungur a câştigat un set, dar a pierdut meciul cu Roger Federer

Roland Garros: Adrian Ungur a câştigat un set, dar a pierdut meciul cu Roger Federer

scris de Laurentiu Banches
133 Afisari

Jucătorul de tenis român, Adrian Ungur, aflat pe locul 92 ATP, a ratat calificarea în runda a 3-a de la turneul francez, dar nu a cedat uşor în faţa celui de-al treilea favorit al competiţiei.

Adrian Ungur nu a cedat usor in fata numarului 3 ATP, Roger Federer, la Roland Garros (foto:stl.ro)

Elveţianul Roger Federer a câştigat primele două seturi scor 6-3 şi 6-2, sportivul român, Adrian Ungur, jucând de la egal la egal cu numărul 3 ATP, în cel  de-al treilea set, pe care la câştigat la tie-break 7-6. Însă Federer nu putea rata ocazia de a deveni deţinătorul recordului de victorii obţinute în turneele de Grand Slam, câştigând setul al 4-lea cu scorul de 6-3 şi obţinând cea de-a 234 victorie în cele 4 mari turnee de tenis ale anului.

Roger Federer va întâlni în următoarea rundă pe câştigătorul meciului dintre slovacul Martin Klizan şi reprezentantul gazdelor, Nicolas Mahut. După eliminarea lui Adrian Ungur, speranţele României la Roland Garros se leagă acum de Irina Camelia Begu, care va juca în turul al doilea cu estonianca Kaia Kanepi, favorita numărul 23 a turneului de la Paris.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult