Acasa Top SecretArmata Lista cu toate pensiile militare din armată

Lista cu toate pensiile militare din armată

scris de Doru Dragomir
8.284 Afisari

Ministerul Apărării Naţionale a dat publicităţii lista cu noile pensii militare rezultate în urma aplicării prevederilor legii nr. 119/2010 şi a ordonanţei de urgenţă nr. 1/2011. Fiecare pensionar militar poate să vadă câţi bani va lua, căutând în listă în funcţie de numărul mandatului de plată al pensiei. 

Pensionari militari

Ministerul Apărării Naţionale a definitivat la 1 iunie procesul de revizuire a celor 76.885 de pensii ale cadrelor militare care au ieşit la pensie din armată, proces care se derulează în baza prevederilor legii nr. 119/2010 şi a ordonanţei de urgenţă nr. 1/2011″, a spus, joi, ministrul Gabriel Oprea, care a subliniat că datele la care se referă îi vizează strict pe pensionarii cadre militare, care au lucrat în MApN.

El a adăugat că “pentru 96% dintre pensionarii cu o carieră incompletă, care primeau o pensie de până la 3.000 de lei, pensiile au crescut de asemenea“. “În plus. şi pentru 85% dintre pensionarii cu carieră militară completă şi cu o pensie de peste 3.000 de lei, pensiile au crescut. Desigur, există şi cazuri în care pensiile îşi păstrează cuantumul după revizuire“, a spus Gabriel Oprea.

Ministrul Apărării a precizat că deciziile de revizuire se vor emite în intervalul 1 noiembrie – 31 decembrie 2011, astfel încât la 1 ianuarie 2012 toţi pensionarii militari să primească pensiile revizuite.

VEZI AICI LISTA CU TOATE PENSIILE MILITARE DIN MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE

8 comentarii

ghimpe 10-06-2011 - 00:29

“Bugetul trebuie echilibrat,
Tezaurul trebuie reaprovizionat,
Datoria publica trebuie micşorata,
Aroganţa funcţionarilor publici trebuie moderata şi controlata, şi
Ajutorul dat altor ţari trebuie eliminat pentru ca Roma sa nu dea faliment.
Oamenii trebuie si înveţe din nou sa munceasca în loc sa traiasca pe spinarea
statului.”
( Cicero , anul 55 înainte de Hristos)

In concluzie nu s-a modificat nimic de 2066 de ani !!!

Ciu Huhu 10-06-2011 - 05:18

E EXCEPTIONAL E CITATUIL DIN CICERO!

misu 10-06-2011 - 11:27

Cred ca dom’ minstru s-a grabit cu laudele. Ca de obicei. Ca altfel n-ar fi el. A mai facut zeci de declaratii belicoase in parlament. Si de toate s-a ales prafu’. Dat fiind faptul ca OUG 1 este pe rolul instantelor, aceasta lista este praf in ochiul cititorului. De ce MAI, SRI, etc nu s-au grabit (ca fata mare la pat) sa faca publice asemenea liste. de destepti ce sunt?.Nu. Si sunt destepti. Asteapta finalizarea proceselor ca, oricum timp este berechet, daca ar fi respectam OUG1. Pana la toamna. Asa onorabilul dom’ministru a bagat otrava (la propriu) in sufletul pensionarilor si a creat teme de discutie ”pe sticla”fara rost, numa si numa pentru a da apa la moara pupincuristilor partidului. Acum s-au mai adaugat doi.

tanase marian 10-06-2011 - 11:28

excelentele voastre sa terminati cu acest circ autentic se minte si se fura ca niciodata,.astfel domnule ministru nu stiu care si deunde mie mi a venit acasa un document de recalculare speram mult de la acesta dar dupa ce mi s a introdus an calcul grupa de munca doi an civil 7 ani,,.si unu 25 de ani cu radiatii la s. t. s. m am gasit antr o situatie de dimnuare a pensiei militare,,.asadar eu m am anbolnavit gravde la radiatii electromagnetice am o mare dificultate am gasit la spitalul militar al ministerului de interne medicii beti an spital iar recent la o recadere a bolii total netratate un derbedeu medic la fundeni m a dat afara an strada cand i am spus drama de la spitalul m. i. unde estti doamne sa ma ajuti eu nu pot sa merg cursiv anca,,………….. de ce minti domnule basescu si boc de ce ma anselati eu muncesc de la 16 ani din greu fete cu aspect bizar de nemuritori,, de ce ma furat zilnic an dreptul meu,,. mi se fura lunar din pensia militara 70 de roni la c. a. s. dar nu primesc absolut nimic hotilor de ce ma furi domnule bocescu de ce mi razi an fata din plaman de prea fericit esti,,. de ce acest magnific internet este o sarada a hotiilor si a dezinformarii scriu de ani de zile ca un colonel dr. de la spitalul militar al m. i. i a strigat din usa el fiind beat an cabinet,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,, si nu mi raspunde nimeni eu nu pot sa merg cine ma ajuta,,………. de ce aceasta hotie permanenta eu ami dau perfect seama ca nu criza a condus la aceste anomalii grave ci minteavoastra dirijata spre furt si debandada,,………………..de ce mi se spune ca stau cu mana antinsa tie nu ri e rusine mai derbedeule eu lucrez de la 16 ani si exact cand m am anbolnavit tu ma ignori ca un ticalos,,.rusine romani rusinecromania,,…………….nihil sine deo,,……

Peacemaker Twister 10-06-2011 - 18:41

PROBABIL
Sunteți UN caz ciudat ca și mine! Și ca noi or fi cu miile, sau poate zecile de mii! Eu am acum exact pensia netă pe care am avut-o după ce s-a scăzut impozitul și taxa de sănătate.Deci s-a luat din pensia veche care era ceva peste 3000 ron, s-a trecut ca pensie nouă PENSIA NETĂ, care va fi impozitată și gata treaba! Vorba unui domn Florian ; IMPOSIBIL! Ce recalculare este aceasta din care rezultă numai potriveli? Potrivelile rezultă când totul se face de formă, din condei, de ochii lumii! Știu sigur că în adeverințele mele de venituri pe care le-am primit și trimis prin CMT Cluj, fără a le verifica decât mai târziu, sunt inadvertențe majore și perioade lipsă. Deci nu se putea face un calcul corect și documentat pe seama lor; ACEASTA ESTE O CERTITUDINE PE CARE O POT DEMONSTRA! În consecință, marea potriveală care rezultă dintre cuantumul net al pensiei vechi cu cea nouă și brută, este că e scoasă din burtă REZULTĂ METODA POTRIVELII(Potriveli ăsta n-o fi vreun șmecher italian) CU CARE SE LUCREAZĂ ÎN GRABĂ LA CASA DE PENSII SECTORIALĂ A M.Ap.N!
JOS CU MINISTRUL MINCIUNII NATIONALE!
JOS CU GUVERNUL DE PITICULUI INCAPABIL!
JOS CU PREȘEDINTELE BEȚIVAN!

un oarecare 11-06-2011 - 09:04

…nu inteleg prin ce metoda de calcul dupa o vechime de 43 de ani cu grupele de munca am pierdut in urma recalcularii 1500 lei si am ajuns chiar sub nivelul unui maistru militar fiindca am facut parte din categoria celor cu „pensii nesimtite”. Apreciez munca fiecaruia dar metoda alambicata prin care s-a ajuns la aceasta aberatie consider ca este un act premeditat prin care s-a reusit invrajbirea categoriilor de pensionari militari. Toata aceasta mascarada a adus mult mai mult rau tarii decat o catastrofa naturala si culmea destabilizarea tarii continua.

Pribeagul 11-06-2011 - 22:56

Uitindu-ma peste citeva pagini din lista, observ ca:

– pensia medie a acestor 76.885 pensionari pare a fi cca 3500 le/luna;
– pensia medie a celor cca 5,8 mil de pensionari din Romania este 674 de lei;
– salariul mediu net al celor circa 4.5 mil de salariati este cca 1.428 lei/luna.

Nu mai revin asupra temei „salarii si pensii nesimtite”, ci observ cu multa placere ca avem in tara un grup de elita.

Ce face acest grup de elita pentru tara? La un moment dat m-am gindit ca, tinind cont ca este un grup educat, obisnuit cu rigorile organizarii si disciplinei, ar fi posibil sa organizeze o miscare politica care sa mature de pe scena politica pentru o vreme macar actualele forte, care am vazut si vedem de ce sunt in stare, si de la care nu putem astepta nimic bun.

Se pare ca nu le da prin minte gindul bun. Prefera sa-si plimbe dimineata catelul si sa-si serveasca in liniste ceaiul cu biscuiti.

Pofta buna, dragii nostrii!

Pribeagul 11-06-2011 - 23:04

PS. Am scris dupa ureche.

Corect: dragii nostri!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult